MHP Adana’da büyük katılım!

SİYASET 09.12.2018 - 17:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1850+ kez okundu.
 

MHP Adana’da büyük katılım!

    ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana’da, Mardin-Gelinkaya kanaat önderlerinden Yusuf Özçelik ve Hüseyin Ünsal başta olmak üzere 60 kişinin katılımını gerçekleştirdi. MHP BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR Adana’da halkın büyük teveccüh gösterdiği MHP Adana’da büyümeye devam ediyor. Sık sık bireysel ve küçük gruplar halinde iltihaklara sahne olan MHP, Adana’da yeni katılımlarla daha da güçlendi. Mardin-Gelinkaya kanaat önderlerinden işadamı Yusuf Özçelik ve Hüseyin Ünsal ile toplam 60 kişilik grup, 2 bin 200 kişiyi temsilen üç hilal çatısı altında buluştu. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Yusuf Özçelik ve Hüseyin Ünsal’a, İl Divan Kurulu Üyeleri de MHP’ne yeni katılım sağlayan diğer isimlere üç hilal rozeti taktılar. AVCI: EVİNİZE HOŞ GELDİNİZ! Başkan Bünyamin Avcı, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Liderliğinde her zaman ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen Milliyetçi Hareket Partisi, aziz milletimizin ve kutlu devletimizin bekası için büyük bir mücadele veriyor. Milletimiz bu fedakârlığı görüyor ve takdir ediyor. Bugün burada partimize yapılan katılımı, MHP’nin öncülüğünde verilen milli mücadeleye destek olarak kabul ediyoruz. Çünkü MHP, milli bekanın, milli duruşun yıkılmaz kalesi; kardeşliğin, huzur ve istikrarın en büyük limanıdır. Aramızda olmanızdan mutluluk duyduk. Bu vesileyle, Sayın Yusuf Özçelik ve Hüseyin Ünsal Bey başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyor, evinize ‘Hoş geldiniz’ diyorum.” şeklinde konuştu. ÖZÇELİK: MHP 80 MİLYONUN YUVASI Mardin-Gelinkaya kanat önderlerinden işadamı Yusuf Özçelik de, katılımcılar adına yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bizler; ülkemize, yaşadığımız kente hizmet etmek istiyoruz ve o nedenle buradayız. Hiçbir ferdi ötekileştirmeyen, 80 milyonu kucaklayan Milliyetçi Hareket Partisi’ni, bu ülkede yaşayan herkesin barış ve huzur içinde yaşamasının en önemli teminatlarından biri olarak görüyoruz. Samimi duygu ve düşüncelerle MHP’ne katılım sağladık. 80 milyonun evi, yuvası kabul ettiğimiz MHP’de olmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. Bizlere kapıyı açan Sayın İl Başkanımıza ve tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum.”

 

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana’da, Mardin-Gelinkaya kanaat önderlerinden Yusuf Özçelik ve Hüseyin Ünsal başta olmak üzere 60 kişinin katılımını gerçekleştirdi.

MHP BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Adana’da halkın büyük teveccüh gösterdiği MHP Adana’da büyümeye devam ediyor. Sık sık bireysel ve küçük gruplar halinde iltihaklara sahne olan MHP, Adana’da yeni katılımlarla daha da güçlendi. Mardin-Gelinkaya kanaat önderlerinden işadamı Yusuf Özçelik ve Hüseyin Ünsal ile toplam 60 kişilik grup, 2 bin 200 kişiyi temsilen üç hilal çatısı altında buluştu. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Yusuf Özçelik ve Hüseyin Ünsal’a, İl Divan Kurulu Üyeleri de MHP’ne yeni katılım sağlayan diğer isimlere üç hilal rozeti taktılar.

AVCI: EVİNİZE HOŞ GELDİNİZ!

Başkan Bünyamin Avcı, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Liderliğinde her zaman ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen Milliyetçi Hareket Partisi, aziz milletimizin ve kutlu devletimizin bekası için büyük bir mücadele veriyor. Milletimiz bu fedakârlığı görüyor ve takdir ediyor. Bugün burada partimize yapılan katılımı, MHP’nin öncülüğünde verilen milli mücadeleye destek olarak kabul ediyoruz. Çünkü MHP, milli bekanın, milli duruşun yıkılmaz kalesi; kardeşliğin, huzur ve istikrarın en büyük limanıdır. Aramızda olmanızdan mutluluk duyduk. Bu vesileyle, Sayın Yusuf Özçelik ve Hüseyin Ünsal Bey başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyor, evinize ‘Hoş geldiniz’ diyorum.” şeklinde konuştu.

ÖZÇELİK: MHP 80 MİLYONUN YUVASI

Mardin-Gelinkaya kanat önderlerinden işadamı Yusuf Özçelik de, katılımcılar adına yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bizler; ülkemize, yaşadığımız kente hizmet etmek istiyoruz ve o nedenle buradayız. Hiçbir ferdi ötekileştirmeyen, 80 milyonu kucaklayan Milliyetçi Hareket Partisi’ni, bu ülkede yaşayan herkesin barış ve huzur içinde yaşamasının en önemli teminatlarından biri olarak görüyoruz. Samimi duygu ve düşüncelerle MHP’ne katılım sağladık. 80 milyonun evi, yuvası kabul ettiğimiz MHP’de olmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. Bizlere kapıyı açan Sayın İl Başkanımıza ve tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.