MHP Adana’da ilk kongre 22 Ağustos’ta!

GÜNDEM 29.07.2020 - 10:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1817+ kez okundu.
 

MHP Adana’da ilk kongre 22 Ağustos’ta!

MHP Adana’da ilçelerin kongre tarihleri açıklandı. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Kıymetli mensuplarımızla ve değerli hemşehrilerimizle heyecanımızı, coşkumuzu paylaşacağımız kongrelerden yine birlik ve beraberlik içinde çıkıp daha etkin, daha güçlü, daha vizyonel bir süreci hep birlikte inşa edeceğiz.” dedi. MHP Adana’da kongre heyecanı! MHP Adana’da ilk kongre 22 Ağustos’ta! ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Teşkilatlarında kongre tarihleri açıklandı. Normal kongre takvimine göre 22 Ağustos 2020’de başlayacak olan ilçe kongreleri 5 Eylül 2020’de tamamlanacak.  MHP’DE ADANA’DA KONGRE TARİHLERİ MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın verdiği bilgiye göre, 14 Mart 2021 tarihinde yapılacak olan MHP Büyük Kurultayı sürecinde Adana’daki ilk kongreler Seyhan, Yüreğir ve Kozan ilçelerinde 22 Ağustos 2020’de başlayacak. Sarıçam, Çukurova ve Ceyhan teşkilatları 23 Ağustos’ta , Saimbeyli teşkilatı ise 27 Ağustos’ta  kongresini yapacak. Aladağ, Karaisalı, Feke ve Pozantı ilçe teşkilatları 4 Eylül 2020’de; Karataş, Yumurtalık, İmamoğlu ve Tufanbeyli ilçeleri ise bir gün sonra 5 Eylül 2020’de kongrelerini icra edecekler.  “LİDER ÜLKE TÜRKİYE” VİZYONU!.. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin liderliğinde ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesini yaşayan ve yaşatarak gönüllerde taht kuran Ülkücü-Milliyetçi Hareket; ‘İstiklal için birlik, istikbal için dirlik; kazanan Türkiye olacak’ ülkü ve inancıyla kenetlenmiş, ‘Hedef 2023, Lider Ülke Türkiye’ vizyonundan sapmadan yoluna devam etmektedir.” şeklinde konuştu.   “LİDERİMİZ DEVLET,  SEVDAMIZ TÜRKİYE" Kongre heyecanını tabana da yansıtacaklarını belirten Başkan Bünyamin Avcı, “Adana’mızda kongrelerimizi tüm teşkilatlarımızla bu şuur ve ilkelerle düzenleyeceğiz. Kıymetli mensuplarımızla ve değerli hemşehrilerimizle heyecanımızı, coşkumuzu paylaşacağımız kongrelerden yine birlik ve beraberlik içinde çıkıp yerelde daha etkin, daha güçlü, daha vizyonel bir süreci hep birlikte inşa edeceğiz. Ve elbette Kutlu Kurultay yolunda gururla 'Liderimiz Devlet, sevdamız Türkiye' diyoruz." dedi.        

MHP Adana’da ilçelerin kongre tarihleri açıklandı. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Kıymetli mensuplarımızla ve değerli hemşehrilerimizle heyecanımızı, coşkumuzu paylaşacağımız kongrelerden yine birlik ve beraberlik içinde çıkıp daha etkin, daha güçlü, daha vizyonel bir süreci hep birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

MHP Adana’da kongre heyecanı!

MHP Adana’da ilk kongre 22 Ağustos’ta!

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Teşkilatlarında kongre tarihleri açıklandı. Normal kongre takvimine göre 22 Ağustos 2020’de başlayacak olan ilçe kongreleri 5 Eylül 2020’de tamamlanacak. 

MHP’DE ADANA’DA KONGRE TARİHLERİ

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın verdiği bilgiye göre, 14 Mart 2021 tarihinde yapılacak olan MHP Büyük Kurultayı sürecinde Adana’daki ilk kongreler Seyhan, Yüreğir ve Kozan ilçelerinde 22 Ağustos 2020’de başlayacak. Sarıçam, Çukurova ve Ceyhan teşkilatları 23 Ağustos’ta , Saimbeyli teşkilatı ise 27 Ağustos’ta  kongresini yapacak. Aladağ, Karaisalı, Feke ve Pozantı ilçe teşkilatları 4 Eylül 2020’de; Karataş, Yumurtalık, İmamoğlu ve Tufanbeyli ilçeleri ise bir gün sonra 5 Eylül 2020’de kongrelerini icra edecekler. 

“LİDER ÜLKE TÜRKİYE” VİZYONU!..

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin liderliğinde ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesini yaşayan ve yaşatarak gönüllerde taht kuran Ülkücü-Milliyetçi Hareket; ‘İstiklal için birlik, istikbal için dirlik; kazanan Türkiye olacak’ ülkü ve inancıyla kenetlenmiş, ‘Hedef 2023, Lider Ülke Türkiye’ vizyonundan sapmadan yoluna devam etmektedir.” şeklinde konuştu.  

“LİDERİMİZ DEVLET,  SEVDAMIZ TÜRKİYE"

Kongre heyecanını tabana da yansıtacaklarını belirten Başkan Bünyamin Avcı, “Adana’mızda kongrelerimizi tüm teşkilatlarımızla bu şuur ve ilkelerle düzenleyeceğiz. Kıymetli mensuplarımızla ve değerli hemşehrilerimizle heyecanımızı, coşkumuzu paylaşacağımız kongrelerden yine birlik ve beraberlik içinde çıkıp yerelde daha etkin, daha güçlü, daha vizyonel bir süreci hep birlikte inşa edeceğiz. Ve elbette Kutlu Kurultay yolunda gururla 'Liderimiz Devlet, sevdamız Türkiye' diyoruz." dedi.

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.