MHP Adana’da parola: Mutlak başarı!

SİYASET 22.11.2018 - 13:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1457+ kez okundu.
 

MHP Adana’da parola: Mutlak başarı!

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de katılımıyla il divan kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla gerçekleştirilen toplantıda seçim sürecine ilişkin istişarede bulunuldu.
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıda seçim sürecini masaya yatırdı. ÇALIŞMALARLA İLGİLİ İSTİŞARE EDİLDİ MHP Adana İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP ilçe başkanları ve MHP’li ilçe belediye başkanları katıldı. Başkan Avcı’ya MHP Adana İl Divan Kurulu Üyelerinin eşlik ettiği toplantıda, seçim çalışmaları hakkında istişarede bulunuldu. BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU… Birlik ve beraberlik ruhunun önemine vurgu yapan Bünyamin Avcı, Adana’da mutlak surette başarıya yoğunlaştıklarını, bu inanç ve azimle çalıştıklarını bildirdi. Avcı, ilçelerde yürütülen hazırlıklarda görülen eksikliklerin ise en kısa zamanda giderilmesi talimatını verdi. “ADANA’DA SADECE 4 ADAYIMIZ NETLEŞTİ” MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana’da açıklanan belediye başkan adaylarını hatırlatarak “Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Sözlü’dür. Feke Belediye Başkan Adayımız  Ahmet Sel’dir. Kozan Belediye Başkan Adayımız Nihat Atlı’dır. Ceyhan Belediye Başkan Adayımız ise Mustafa Bayar’dır. Bu isimlerin dışında henüz resmiyet ve kesinlik kazanmış bir adayımız yoktur.” ifadesini kullandı.  
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de katılımıyla il divan kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla gerçekleştirilen toplantıda seçim sürecine ilişkin istişarede bulunuldu.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıda seçim sürecini masaya yatırdı.

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ İSTİŞARE EDİLDİ

MHP Adana İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP ilçe başkanları ve MHP’li ilçe belediye başkanları katıldı. Başkan Avcı’ya MHP Adana İl Divan Kurulu Üyelerinin eşlik ettiği toplantıda, seçim çalışmaları hakkında istişarede bulunuldu.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU…

Birlik ve beraberlik ruhunun önemine vurgu yapan Bünyamin Avcı, Adana’da mutlak surette başarıya yoğunlaştıklarını, bu inanç ve azimle çalıştıklarını bildirdi. Avcı, ilçelerde yürütülen hazırlıklarda görülen eksikliklerin ise en kısa zamanda giderilmesi talimatını verdi.

“ADANA’DA SADECE 4 ADAYIMIZ NETLEŞTİ”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana’da açıklanan belediye başkan adaylarını hatırlatarak “Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Sözlü’dür. Feke Belediye Başkan Adayımız  Ahmet Sel’dir. Kozan Belediye Başkan Adayımız Nihat Atlı’dır. Ceyhan Belediye Başkan Adayımız ise Mustafa Bayar’dır. Bu isimlerin dışında henüz resmiyet ve kesinlik kazanmış bir adayımız yoktur.” ifadesini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.