MHP Adana tek ses tek yürek!

SİYASET 14.03.2018 - 14:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2002+ kez okundu.
 

MHP Adana tek ses tek yürek!

MHP Adana Üst Kurul Delegeleri, 18 Mart’ta yapılacak 12. Olağan Büyük Kurultay öncesi Adana’dan net ve kesin mesaj verdi.
  ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana teşkilatları ve Üst Kurul Delegeleri, “Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka” temasıyla 18 Mart 2018’de Ankara’da yapılacak olan 12. Olağan Büyük Kurultay öncesi Genel Başkan Devlet Bahçeli için kenetlendi ve “Adana tek ses, tek yürek” mesajı verdi. AVCI, ÜST KURULLA BİR ARAYA GELDİ MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın ilçe başkanları ve üst kurul delegeleriyle bir araya geldiği toplantıda, MHP Lideri Devlet Bahçeli’den yana ortaya konan net ve kesin tavır takdir gördü. Başkan Avcı, Ankara’da yapılacak kurultaya dair yapılan hazırlıklar ve Adana’dan Ankara’ya intikal planı hakkında da bilgi verdi. Toplantıda üst kurul delegelerinin birlik ve beraberlik adına samimi sohbetleri dikkat çekti. BAYRAĞIMIZ EMİN VE EHİL ELDE Bünyamin Avcı “Türk milletinin birliği, huzuru ve refahı adına Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in 1969’da Adana’da burçlara diktiği şanlı üç hilal, 49 yıldır aynı yerde dalgalanmaktadır. Bayrağımız emin ve ehil eldedir. Adana olarak tek yürek olduk, tek ses veriyoruz. Türk milliyetçilerinin lideri; ahlak abidesi, büyük ve seçkin devlet adamı, varlığıyla milletimize güven veren Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, hepimizin ortak gururu ve onurudur.” diye konuştu. ANKARA’YA YÜREĞİMİZLE GELİYORUZ MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, devamla şunları söyledi: “Milli duruşun zirvedeki temsilcisi, Şehitlerimize vefanın emin bekçisi, milletimize bekanın yılmaz savunucusu Lider Devlet Bahçeli’nin emrinde ve yanındayız. Adana olarak, 18 Mart’ta Ankara’ya sadece bedenimizle değil yüreğimizle geliyoruz. 12. Olağan Büyük Kurultayımız Yüce Türk Milleti’ne hayırlı olsun.” dedi. Avcı, toplantıya eksiksiz katılım yapan tüm delegasyona teşekkür etti.  
MHP Adana Üst Kurul Delegeleri, 18 Mart’ta yapılacak 12. Olağan Büyük Kurultay öncesi Adana’dan net ve kesin mesaj verdi.

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana teşkilatları ve Üst Kurul Delegeleri, “Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka” temasıyla 18 Mart 2018’de Ankara’da yapılacak olan 12. Olağan Büyük Kurultay öncesi Genel Başkan Devlet Bahçeli için kenetlendi ve “Adana tek ses, tek yürek” mesajı verdi.

AVCI, ÜST KURULLA BİR ARAYA GELDİ

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın ilçe başkanları ve üst kurul delegeleriyle bir araya geldiği toplantıda, MHP Lideri Devlet Bahçeli’den yana ortaya konan net ve kesin tavır takdir gördü. Başkan Avcı, Ankara’da yapılacak kurultaya dair yapılan hazırlıklar ve Adana’dan Ankara’ya intikal planı hakkında da bilgi verdi. Toplantıda üst kurul delegelerinin birlik ve beraberlik adına samimi sohbetleri dikkat çekti.

BAYRAĞIMIZ EMİN VE EHİL ELDE

Bünyamin Avcı “Türk milletinin birliği, huzuru ve refahı adına Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in 1969’da Adana’da burçlara diktiği şanlı üç hilal, 49 yıldır aynı yerde dalgalanmaktadır. Bayrağımız emin ve ehil eldedir. Adana olarak tek yürek olduk, tek ses veriyoruz. Türk milliyetçilerinin lideri; ahlak abidesi, büyük ve seçkin devlet adamı, varlığıyla milletimize güven veren Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, hepimizin ortak gururu ve onurudur.” diye konuştu.

ANKARA’YA YÜREĞİMİZLE GELİYORUZ

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, devamla şunları söyledi:

“Milli duruşun zirvedeki temsilcisi, Şehitlerimize vefanın emin bekçisi, milletimize bekanın yılmaz savunucusu Lider Devlet Bahçeli’nin emrinde ve yanındayız. Adana olarak, 18 Mart’ta Ankara’ya sadece bedenimizle değil yüreğimizle geliyoruz. 12. Olağan Büyük Kurultayımız Yüce Türk Milleti’ne hayırlı olsun.” dedi.

Avcı, toplantıya eksiksiz katılım yapan tüm delegasyona teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.