MHP’DE YARIŞ KIZIŞTI!

SİYASET 25.09.2020 - 16:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1865+ kez okundu.
 

MHP’DE YARIŞ KIZIŞTI!

  İZGİOĞLU’NUN LİSTESİNE GİRMEK İÇİN İSTİFA ETTİLER Adana’da ilçe kongrelerini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) bugünkü il kongresine iki adayla gidiyor. İl Başkanı Bünyamin Avcı, eski il başkanlarından Mustafa İzgioğlu ile yarışacak.Avcı’nın yönetimindeki il başkan yardımcıları Alev Ataş (Kadın Kolları Başkanı) ile Sedat Özer, Erol İşler, Murat Çomu, Ali Güzeller ve Çetin Yüksel, eski il başkanı Mustafa İzgioğlu’nun seçim listesinde kendilerine yer bulabilmek için istifa etti.  KONGRELER DEMOKRATİK YARIŞ ZEMİNLERİDİR MHP Adana 13. Olağan İl Kongresi Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da başlayacak. MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’ın da katılacağı kongre öncesi açıklama yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Bu kongremizde kaybeden olmayacak; kazanan Milliyetçi Hareket olacaktır.” ifadesini kullandı. Avcı, “Milliyetçi Hareket’te kongreler hiçbir zaman ayrıştıran değil, aksine bütünleştiren, kaynaştıran demokratik yarış zeminleri olmuştur.” dedi. 600 DELEGE OY KULLANACAK, VİRÜS TEDBİRLERİ UYGULANACAK Kongrede, 600 delegenin oy kullanması beklenirken, koronavirüsten kaynaklı salgınla ilgili tedbirler uygulanacak, salona sadece delegeler alınacak. Avcı, kongrede karşısına çıkacak Mustafa İzgioğlu’na da başarı diledi. Avcı, “Buradan alacağımız heyecan ve esecek rüzgârla, Sayın Genel başkanımızın daha 1992 yılında ortaya koyduğu ‘Hedef 2023 Lider Ülke: Türkiye’ vizyonuna katkı sunacağız. Bunu, ilkesi ve ülküsü olan kadrolarımızla, vefakâr mensuplarımızla, bizlere inanan halkımızla birlikte yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

İZGİOĞLU’NUN LİSTESİNE GİRMEK İÇİN İSTİFA ETTİLER

Adana’da ilçe kongrelerini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) bugünkü il kongresine iki adayla gidiyor. İl Başkanı Bünyamin Avcı, eski il başkanlarından Mustafa İzgioğlu ile yarışacak.Avcı’nın yönetimindeki il başkan yardımcıları Alev Ataş (Kadın Kolları Başkanı) ile Sedat Özer, Erol İşler, Murat Çomu, Ali Güzeller ve Çetin Yüksel, eski il başkanı Mustafa İzgioğlu’nun seçim listesinde kendilerine yer bulabilmek için istifa etti. 

KONGRELER DEMOKRATİK YARIŞ ZEMİNLERİDİR

MHP Adana 13. Olağan İl Kongresi Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da başlayacak. MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’ın da katılacağı kongre öncesi açıklama yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Bu kongremizde kaybeden olmayacak; kazanan Milliyetçi Hareket olacaktır.” ifadesini kullandı. Avcı, “Milliyetçi Hareket’te kongreler hiçbir zaman ayrıştıran değil, aksine bütünleştiren, kaynaştıran demokratik yarış zeminleri olmuştur.” dedi.

600 DELEGE OY KULLANACAK, VİRÜS TEDBİRLERİ UYGULANACAK

Kongrede, 600 delegenin oy kullanması beklenirken, koronavirüsten kaynaklı salgınla ilgili tedbirler uygulanacak, salona sadece delegeler alınacak. Avcı, kongrede karşısına çıkacak Mustafa İzgioğlu’na da başarı diledi. Avcı, “Buradan alacağımız heyecan ve esecek rüzgârla, Sayın Genel başkanımızın daha 1992 yılında ortaya koyduğu ‘Hedef 2023 Lider Ülke: Türkiye’ vizyonuna katkı sunacağız. Bunu, ilkesi ve ülküsü olan kadrolarımızla, vefakâr mensuplarımızla, bizlere inanan halkımızla birlikte yapacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.