MHP’Lİ AKKAŞ “VİRA BİSMİLLAH” DEYİP SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

SİYASET 24.05.2018 - 12:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2272+ kez okundu.
 

MHP’Lİ AKKAŞ “VİRA BİSMİLLAH” DEYİP SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili adayı Eczacı Yeşim Akkaş, kesin adaylığının belirlenmesinin ardından “Vira Bismillah” deyip seçim gezilerine başladı.
Akkaş, partisine mensup milletvekili Muharrem Varlı ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’la esnaf gezip oy istedi. Köylerde; gencinden yaşlısına tokalaşıp çalışan kadınlarla kucaklaşan Akkaş, “Türkiye zor bir süreçten geçiyor. MHP her zaman olduğu gibi memleketin en zor anında kendisine yakışanı yapıyor” dedi.  Kahvehanelerde oturan gençlerle de selamlaşıp oy isteyen Akkaş, “Oyunuzu MHP’ye verin, artık kahve köşelerinde değil işinizin başında olun” çağrısı yaptı. Cumhur ittifakı ile kazananın vatandaş olacağını dile getiren Akkaş, “Ülkemiz her zaman güçlü olmak zorundadır. Millete karşı tuzak kurmak isteyenlere liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli, gereken cevabı veriyor. Siz de destek vererek bir cevap verin” diye konuştu.  Akkaş, 24 Haziran seçimleri için milletvekili adayı olmasında katkılarını esirgemeyen başta MHP Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, şunları kaydetti: “Bana güvenenlerin bu güvenlerini boşa çıkarmayacağım. Gece gündüz demeden, Adana’yı doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine gezeceğim. Tanıdığım tanımadığım herkesle gönül köprüleri kuracağım. Partime her kesimden oy kazandırmak için çaba göstereceğim. Milletimiz elele verirse başaramayacağı şey yoktur. Böyle Yüce bir millete mensup olmaktan dolayı da ayrıca gurur duyuyorum.”  Sarıçam ilçesinin bir bölümü ile Baklalı, Kürkçüler, Suluca ve Göztepe mahallelerini gezen Akkaş, gösterilen ilgiden mutlu olduğunu, bu sevginin 24 Haziran seçimlerinde sandığa yansıması halinde MHP’nin çok iyi bir oy potansiyeline ulaşarak Adana’dan iyi bir sonuç almasının mümkün olduğunu sözlerine ekledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili adayı Eczacı Yeşim Akkaş, kesin adaylığının belirlenmesinin ardından “Vira Bismillah” deyip seçim gezilerine başladı.

Akkaş, partisine mensup milletvekili Muharrem Varlı ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’la esnaf gezip oy istedi. Köylerde; gencinden yaşlısına tokalaşıp çalışan kadınlarla kucaklaşan Akkaş, “Türkiye zor bir süreçten geçiyor. MHP her zaman olduğu gibi memleketin en zor anında kendisine yakışanı yapıyor” dedi. 
Kahvehanelerde oturan gençlerle de selamlaşıp oy isteyen Akkaş, “Oyunuzu MHP’ye verin, artık kahve köşelerinde değil işinizin başında olun” çağrısı yaptı. Cumhur ittifakı ile kazananın vatandaş olacağını dile getiren Akkaş, “Ülkemiz her zaman güçlü olmak zorundadır. Millete karşı tuzak kurmak isteyenlere liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli, gereken cevabı veriyor. Siz de destek vererek bir cevap verin” diye konuştu. 
Akkaş, 24 Haziran seçimleri için milletvekili adayı olmasında katkılarını esirgemeyen başta MHP Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, şunları kaydetti: “Bana güvenenlerin bu güvenlerini boşa çıkarmayacağım. Gece gündüz demeden, Adana’yı doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine gezeceğim. Tanıdığım tanımadığım herkesle gönül köprüleri kuracağım. Partime her kesimden oy kazandırmak için çaba göstereceğim. Milletimiz elele verirse başaramayacağı şey yoktur. Böyle Yüce bir millete mensup olmaktan dolayı da ayrıca gurur duyuyorum.” 
Sarıçam ilçesinin bir bölümü ile Baklalı, Kürkçüler, Suluca ve Göztepe mahallelerini gezen Akkaş, gösterilen ilgiden mutlu olduğunu, bu sevginin 24 Haziran seçimlerinde sandığa yansıması halinde MHP’nin çok iyi bir oy potansiyeline ulaşarak Adana’dan iyi bir sonuç almasının mümkün olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.