MHP'den 23 Nisan coşkusu

GENÇLİK 25.04.2016 - 12:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1221+ kez okundu.
 

MHP'den 23 Nisan coşkusu

    ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Adana teşkilatları, resmi kutlama programı kısıtlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklarla birlikte coşkuyla kutladı.  YUSUF BAŞ KOLTUĞU '‎EYMEN REİS'E DEVRETTİ ‎Bayramın ilk heyecanı MHP Adana İl Başkanlığında yaşandı. Ana sınıfı öğrencisi Eymen Apaka, İl Başkanı Yusuf Baş'ın koltuğuna oturdu. Koltuğu 'Eymen Reis'e devreden Yusuf Baş, O'na günün anısına bir de bisiklet hediye etti. Yusuf Baş "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bayram armağan ettiği ve övünç duyduğu çocuklarımıza güvenli bir yarın bırakmak hepimizin ortak çabası olmalıdır" mesajı verdi.  ÇUKUROVA İLÇE'DEN COŞKULU RENKLİ KUTLAMA MHP Çukurova İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı ise muhteşem renkli görüntülere sahne oldu. Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenen programa çocuklar aileleri ile birlikte katıldı. MHP ‎İl Başkanı Yusuf Baş, MHP Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı ve Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran'ın dağıttığı ön kapağında Atatürk'ün, arka kapağında Devlet Bahçeli'nin çocuklarla fotoğraflarının bulunduğu boyama kitabı, balon, çubuklu şeker, rüzgar gülü ve oyuncaklara çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca yavru köpeklerle oynayan, 'karakaçan'a binen çocuklar, aileleri ile birlikte unutamayacakları bir gün yaşadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün 'Geleceğin pehlivanlarını yetiştirmek için kurduğu' Büyükşehir Belediyesi Minikler Güreş Takımının güreşçilerinin kıyasıya mücadelesi misafirlere büyük heyecan yaşattı.  MARŞLAR, TÜRKÜLER, ŞARKILARLA... Gün boyunca günün anlamına uygun marşlar, türküler ve bazen de hareketli şarkılarla süslenen kutlama programı, büyük takdir gördü. MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran "Amacımız, her gün pek çok olumsuzluklarla bunalan çocuklarımızı ve ailelerini bir nebze olsun mutlu etmek, 23 Nisan'ın ruhunu ve bayramı birlikte teneffüs etmekti. ‎İnşallah daha güzel şartlarda devlet ve millet olarak birlikte kutlarız" temennisinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere MHP'li belediyeler de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı değişik zengin programlarla kutladılar.  

 

 

ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Adana teşkilatları, resmi kutlama programı kısıtlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklarla birlikte coşkuyla kutladı. 

YUSUF BAŞ KOLTUĞU '‎EYMEN REİS'E DEVRETTİ

‎Bayramın ilk heyecanı MHP Adana İl Başkanlığında yaşandı. Ana sınıfı öğrencisi Eymen Apaka, İl Başkanı Yusuf Baş'ın koltuğuna oturdu. Koltuğu 'Eymen Reis'e devreden Yusuf Baş, O'na günün anısına bir de bisiklet hediye etti. Yusuf Baş "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bayram armağan ettiği ve övünç duyduğu çocuklarımıza güvenli bir yarın bırakmak hepimizin ortak çabası olmalıdır" mesajı verdi. 

ÇUKUROVA İLÇE'DEN COŞKULU RENKLİ KUTLAMA

MHP Çukurova İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı ise muhteşem renkli görüntülere sahne oldu. Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenen programa çocuklar aileleri ile birlikte katıldı. MHP ‎İl Başkanı Yusuf Baş, MHP Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı ve Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran'ın dağıttığı ön kapağında Atatürk'ün, arka kapağında Devlet Bahçeli'nin çocuklarla fotoğraflarının bulunduğu boyama kitabı, balon, çubuklu şeker, rüzgar gülü ve oyuncaklara çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca yavru köpeklerle oynayan, 'karakaçan'a binen çocuklar, aileleri ile birlikte unutamayacakları bir gün yaşadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün 'Geleceğin pehlivanlarını yetiştirmek için kurduğu' Büyükşehir Belediyesi Minikler Güreş Takımının güreşçilerinin kıyasıya mücadelesi misafirlere büyük heyecan yaşattı. 

MARŞLAR, TÜRKÜLER, ŞARKILARLA...

Gün boyunca günün anlamına uygun marşlar, türküler ve bazen de hareketli şarkılarla süslenen kutlama programı, büyük takdir gördü. MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran "Amacımız, her gün pek çok olumsuzluklarla bunalan çocuklarımızı ve ailelerini bir nebze olsun mutlu etmek, 23 Nisan'ın ruhunu ve bayramı birlikte teneffüs etmekti. ‎İnşallah daha güzel şartlarda devlet ve millet olarak birlikte kutlarız" temennisinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere MHP'li belediyeler de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı değişik zengin programlarla kutladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.