Minika FEST M1 ADANA AVM’DE SONA ERDİ !

GÜNDEM 26.11.2019 - 14:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2336+ kez okundu.
 

Minika FEST M1 ADANA AVM’DE SONA ERDİ !

  Türkiye’nin en çok izlenen çocuk kanalları minika ÇOCUK ve minika GO karakterleri  M1 Adana AVM’de çocuklar ile buluştu.   Adana’nın en yenilikçi Alışveriş Merkezi olan M1 Adana Avm, çocuklar için çok özel bir festivale ev sahipliği yaptı. Minika FEST, Türkiye’de ilk kez 4 muhteşem etkinlik ile aynı alanda bir arada M1 Adana AVM’de çocuklar ile buluştu . Çocuklar için tüm yaş gruplarını kapsayan yeni etkinlik konsepti ile ‘’İstanbul Muhafızları, Koyun Shaun, Littlest PehShop ve Macreacı Yüzgeçler’’ çocuklara eğitici ve eğlenceli saatler yaşattı. Çocukların yakından takip ettiği sevilen kostüm karakterler, teknoloji ve zeka oyunları, boyama alanları, gün boyu süren eğlenceler ile minika FEST  16- 24 Kasım tarihleri arasında  M1 Adana AVM’de minik misafirlerini ağırladı. Kurulan  özel platform ile ‘’İstanbul Muhafızları’’ karakterlerinin yer aldığı ; Totem Puzzle,özel fotoğraf alanı, ‘’Littest Pet Shop’’ geçici dövme standı, fotoğraf alanı ve maske atölyesi, ‘’Maceracı Yüzgeçler’’ 3 seans ile animasyon, ı pad oyunları ve magnet puzzle, ‘’Koyun Shaun’’ 3 seans ile animasyon, trambolin ve vr tour çocuklar ile interaktif etkinliklere katılım sağladılar. Tüm yaş  gruplarını kapsayan  minika FEST toplamda 3500 çocuğun katılımı ile yoğun ilgi gördü.   M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı apple store ve google play üzerinden  indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.   Facebook, twitter, instagram adresi: m1adana Web sitesi : www.m1adana.com.tr  

 

Türkiye’nin en çok izlenen çocuk kanalları minika ÇOCUK ve minika GO karakterleri  M1 Adana AVM’de çocuklar ile buluştu.

 

Adana’nın en yenilikçi Alışveriş Merkezi olan M1 Adana Avm, çocuklar için çok özel bir festivale ev sahipliği yaptı. Minika FEST, Türkiye’de ilk kez 4 muhteşem etkinlik ile aynı alanda bir arada M1 Adana AVM’de çocuklar ile buluştu . Çocuklar için tüm yaş gruplarını kapsayan yeni etkinlik konsepti ile ‘’İstanbul Muhafızları, Koyun Shaun, Littlest PehShop ve Macreacı Yüzgeçler’’ çocuklara eğitici ve eğlenceli saatler yaşattı. Çocukların yakından takip ettiği sevilen kostüm karakterler, teknoloji ve zeka oyunları, boyama alanları, gün boyu süren eğlenceler ile minika FEST  16- 24 Kasım tarihleri arasında  M1 Adana AVM’de minik misafirlerini ağırladı. Kurulan  özel platform ile ‘’İstanbul Muhafızları’’ karakterlerinin yer aldığı ; Totem Puzzle,özel fotoğraf alanı, ‘’Littest Pet Shop’’ geçici dövme standı, fotoğraf alanı ve maske atölyesi, ‘’Maceracı Yüzgeçler’’ 3 seans ile animasyon, ı pad oyunları ve magnet puzzle, ‘’Koyun Shaun’’ 3 seans ile animasyon, trambolin ve vr tour çocuklar ile interaktif etkinliklere katılım sağladılar. Tüm yaş  gruplarını kapsayan  minika FEST toplamda 3500 çocuğun katılımı ile yoğun ilgi gördü.

 

M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı apple store ve google play üzerinden  indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Facebook, twitter, instagram adresi: m1adana

Web sitesi : www.m1adana.com.tr

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.