MİNİKLER, ALVİN VE ARKADAŞLARI İLE EĞLENCEYE DOYDU

GENÇLİK 14.12.2016 - 15:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1360+ kez okundu.
 

MİNİKLER, ALVİN VE ARKADAŞLARI İLE EĞLENCEYE DOYDU

Küçükten büyüğe herkes tarafından sevilen animasyon karakterleri Alvin ve Arkadaşları, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin minik ziyaretçilerine eğlenceli bir hafta sonu yaşattı.
Açıldığı günden bu yana ziyaretçilerini birbirinden eğlenceli aktivitelerle ağırlayan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan sevimli animasyon karakterleri Alvin ve Arkadaşları’nı konuk etti. Renkli sahne şovu ile Piazza’nın minik ziyaretçilerini kendine hayran bırakan sevimli sincaplar, sahnede enstrümanlar çalarak, şarkılar söyleyip, dans etti. Küçükten büyüğe herkesin ilgi odağı olan Alvin ve Arkadaşları’na çocuklar da danslarıyla eşlik etti. Sahne şovlarıyla izleyenleri eğlencenin doruğuna çıkaran Alvin ve Arkadaşları, Piazza AVM’nin koridorlarında da dolaşarak ziyaretçilerle bir araya gelerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Sevimli sincaplar, Piazza’nınçekiliş sonucunda verilecek büyük hediyesi olan sıfır kilometre Mercedes Benz CLA 200 önünde poz vermeyi de ihmal etmedi. İki gün boyunca süren etkinlikte Kahramanmaraşlılar, dopdolu bir hafta sonu yaşadı.
Küçükten büyüğe herkes tarafından sevilen animasyon karakterleri Alvin ve Arkadaşları, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin minik ziyaretçilerine eğlenceli bir hafta sonu yaşattı.

Açıldığı günden bu yana ziyaretçilerini birbirinden eğlenceli aktivitelerle ağırlayan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan sevimli animasyon karakterleri Alvin ve Arkadaşları’nı konuk etti. Renkli sahne şovu ile Piazza’nın minik ziyaretçilerini kendine hayran bırakan sevimli sincaplar, sahnede enstrümanlar çalarak, şarkılar söyleyip, dans etti. Küçükten büyüğe herkesin ilgi odağı olan Alvin ve Arkadaşları’na çocuklar da danslarıyla eşlik etti.

Sahne şovlarıyla izleyenleri eğlencenin doruğuna çıkaran Alvin ve Arkadaşları, Piazza AVM’nin koridorlarında da dolaşarak ziyaretçilerle bir araya gelerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Sevimli sincaplar, Piazza’nınçekiliş sonucunda verilecek büyük hediyesi olan sıfır kilometre Mercedes Benz CLA 200 önünde poz vermeyi de ihmal etmedi. İki gün boyunca süren etkinlikte Kahramanmaraşlılar, dopdolu bir hafta sonu yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.