Miniklerden Çevre Gezisi ve Tiyatro

GENÇLİK 27.02.2017 - 13:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1886+ kez okundu.
 

Miniklerden Çevre Gezisi ve Tiyatro

1994 yılından bu yana faaliyetini sürdüren Özgecan GBE ve Çocuk Kulübü öğrencileri Doğa ve Çevre Koruma Haftası kapsamında ‘‘Kelebek ve Çevre’’ oyununa giderken Kıbrıs Fatihi F-4 Phantom Savaş Uçağındaki doğa müzesini gezmeyi ihmal etmedi. Kurucu-Müdür Seray Levent, ‘‘ Tam çeyrek asırdır eğitimin kalitesini arttırmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Eğitimin temelini aile oturturken biz eğitimcilere bunun davranışa dönüşmesi için çabalamak kalıyor.Çocuk yaşayarak öğrenir.Farkındalığı sağlamak ve eğitimin kalıcı hale gelmesi için teorik bilgilerin yanı sıra onlara yaşatmak,dokunmalarını,hissetmelerini sağlamak en önemli eğitim şeklidir ve bu bağlamda yıllardır uyguladığımız,ayrıca MEB müfretatında da yer alan değerler eğitimi,yaşam becerileri yani Lions Quest  programı kapsamında bu gezilerimiz çok sık olmakta.Eğer evlatlarınıza doğruları öğretmek istiyorsak anlatmak yerine bu doğruları hep beraber yaşamalı ve rol-model olmalıyız.’’dedi.  Sosyal projelere önem veren kurum 23 Nisan 2017 tarihinde Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirecekleri ‘’23 Nisan Karma Sergisi’’ n de öğrencilerin yaptıkları bütün ürünlerin  satışa sunulacağını  ve yine LÖSEV Vakfına bağışlanacağını sözlerine ekledi.    

1994 yılından bu yana faaliyetini sürdüren Özgecan GBE ve Çocuk Kulübü öğrencileri Doğa ve Çevre Koruma Haftası kapsamında ‘‘Kelebek ve Çevre’’ oyununa giderken Kıbrıs Fatihi F-4 Phantom Savaş Uçağındaki doğa müzesini gezmeyi ihmal etmedi.

Kurucu-Müdür Seray Levent, ‘‘ Tam çeyrek asırdır eğitimin kalitesini arttırmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Eğitimin temelini aile oturturken biz eğitimcilere bunun davranışa dönüşmesi için çabalamak kalıyor.Çocuk yaşayarak öğrenir.Farkındalığı sağlamak ve eğitimin kalıcı hale gelmesi için teorik bilgilerin yanı sıra onlara yaşatmak,dokunmalarını,hissetmelerini sağlamak en önemli eğitim şeklidir ve bu bağlamda yıllardır uyguladığımız,ayrıca MEB müfretatında da yer alan değerler eğitimi,yaşam becerileri yani Lions Quest  programı kapsamında bu gezilerimiz çok sık olmakta.Eğer evlatlarınıza doğruları öğretmek istiyorsak anlatmak yerine bu doğruları hep beraber yaşamalı ve rol-model olmalıyız.’’dedi.

 Sosyal projelere önem veren kurum 23 Nisan 2017 tarihinde Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirecekleri ‘’23 Nisan Karma Sergisi’’ n de öğrencilerin yaptıkları bütün ürünlerin  satışa sunulacağını  ve yine LÖSEV Vakfına bağışlanacağını sözlerine ekledi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.