Müftüden engellilere jest

GÜNDEM 03.12.2018 - 18:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2015+ kez okundu.
 

Müftüden engellilere jest

  Seyhan İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Güller atandığı günden bu güne ilçede Din Hizmeti  hız kesmiyor. Adana’nın sevilen Müftüsü Hasan Hüseyin Güller yine farkını ortaya koyarak engelliler gününü bir kuru mesajla geçiştirmek yerine engellilerin yanında olmayı tercih etti. Müftü Güller, bugün de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Seyhan Müftülüğüne bağlı görme ve işitme engelliler Kur’an kursundaki öğrenciler ve aileleri ile Sabancı Merkez Camii’nde öğle namazı kılarak, öğrencilere hediyeler verdi. Namaz öncesi merkez parkta düzenlenen gezi ve eğlencenin ardından yemekte bir araya geldi. Müftü Güller, "Engelli vatandaşlarımızın toplumla bütünleşmelerini sağlamak, bir gün kendimizin ya da yakınlarımızdan birinin de engelli olabileceğini düşünerek onların yaşamlarının kolaylaşmasına yardım etmek hepimize düşen toplumsal bir görevdir. Bu anlamlı günde Çocukların bu etkinlikten duydukları memnuniyet ve sevinç görülmeye değer. Duamız “Rabbim bizi derdini seven ve şükredenlerden eylesin” dedi.

 

Seyhan İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Güller atandığı günden bu güne ilçede Din Hizmeti  hız kesmiyor.

Adana’nın sevilen Müftüsü Hasan Hüseyin Güller yine farkını ortaya koyarak engelliler gününü bir kuru mesajla geçiştirmek yerine engellilerin yanında olmayı tercih etti.

Müftü Güller, bugün de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Seyhan Müftülüğüne bağlı görme ve işitme engelliler Kur’an kursundaki öğrenciler ve aileleri ile Sabancı Merkez Camii’nde öğle namazı kılarak, öğrencilere hediyeler verdi. Namaz öncesi merkez parkta düzenlenen gezi ve eğlencenin ardından yemekte bir araya geldi.

Müftü Güller, "Engelli vatandaşlarımızın toplumla bütünleşmelerini sağlamak, bir gün kendimizin ya da yakınlarımızdan birinin de engelli olabileceğini düşünerek onların yaşamlarının kolaylaşmasına yardım etmek hepimize düşen toplumsal bir görevdir. Bu anlamlı günde Çocukların bu etkinlikten duydukları memnuniyet ve sevinç görülmeye değer. Duamız “Rabbim bizi derdini seven ve şükredenlerden eylesin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.