Muhteşem final

TEKNOLOJİ 21.07.2018 - 10:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2626+ kez okundu.
 

Muhteşem final

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) bünyesinde hizmet veren Adana Dans Akademi’nin yılsonu gösterisi izleyenleri büyüledi.   2010 yılında kurulan ve 2013 yılından bu yana ATDSK bünyesinde faaliyetini sürdüren Adana Dans Akademi, jimnastik, bale, hiphop ve heels dans branşlarında öğretim gören öğrencileriyle muhteşem bir yılsonu gösterisi hazırladı.  Alanlarında uzman eğitmenlerle yaptıkları çalışmada dop dolu bir yıl geçiren öğrencilerin gösterisi, Adana Devlet Tiyatrosu sahnesinde yapıldı. Büyük beğeni toplayan özel koreografi ile kuruluşunun 9’uncu yılını tamamlayan Adana Dans Akademi’nin öğrencileri, davetlilere sanatsal ve görsel şölen yaşattılar. Program sonunda tüm öğrenciler ve eğitmenlerle birlikte davetlileri selamlayan Adana Dans Akademi Yöneticisi Ezgi Müftüoğlu, çocukların bedensel, ruhsal ve bilişsel gelişimlerini destekleyerek yeteneklerini geliştirmeye katkı sağlamak misyonuyla hareket ettiklerini, vizyonlarının bilinçli, özgüveni yüksek, başarılı, güçlü hayal gücüne sahip bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi. Müftüoğlu, verdikleri eğitimde ve yılsonu gösterisinde kendilerine destek olan eğitmen ve öğrenciler ile kendilerine inanan velilere teşekkür etti. Eşleriyle birlikte programı izleyen ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Girtine Işık da, akademi öğrencilerini ve eğitmenlerini kutladılar.  

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) bünyesinde hizmet veren Adana Dans Akademi’nin yılsonu gösterisi izleyenleri büyüledi.

 

2010 yılında kurulan ve 2013 yılından bu yana ATDSK bünyesinde faaliyetini sürdüren Adana Dans Akademi, jimnastik, bale, hiphop ve heels dans branşlarında öğretim gören öğrencileriyle muhteşem bir yılsonu gösterisi hazırladı.  Alanlarında uzman eğitmenlerle yaptıkları çalışmada dop dolu bir yıl geçiren öğrencilerin gösterisi, Adana Devlet Tiyatrosu sahnesinde yapıldı. Büyük beğeni toplayan özel koreografi ile kuruluşunun 9’uncu yılını tamamlayan Adana Dans Akademi’nin öğrencileri, davetlilere sanatsal ve görsel şölen yaşattılar. Program sonunda tüm öğrenciler ve eğitmenlerle birlikte davetlileri selamlayan Adana Dans Akademi Yöneticisi Ezgi Müftüoğlu, çocukların bedensel, ruhsal ve bilişsel gelişimlerini destekleyerek yeteneklerini geliştirmeye katkı sağlamak misyonuyla hareket ettiklerini, vizyonlarının bilinçli, özgüveni yüksek, başarılı, güçlü hayal gücüne sahip bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi. Müftüoğlu, verdikleri eğitimde ve yılsonu gösterisinde kendilerine destek olan eğitmen ve öğrenciler ile kendilerine inanan velilere teşekkür etti. Eşleriyle birlikte programı izleyen ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Girtine Işık da, akademi öğrencilerini ve eğitmenlerini kutladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.