Muratbey’de inovasyon fikirleri altına dönüşüyor

09.02.2019 - 12:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1913+ kez okundu.
 

Muratbey’de inovasyon fikirleri altına dönüşüyor

  İnovatif çalışmaları ile sektöre yön veren Muratbey, yenilikçi düşünmeye verdiği önemi Fikrim Var projesi ile taçlandırdı. Kurum çalışanları arasında başlattığı proje kapsamında Muratbey, yenilikçi ve uygulanabilir fikir önerisi sunan çalışanlarına her ay altın hediye ediyor. Muratbey bu projeyle, inovatif ve değer üreten düşünce yapısını tüm departmanlarda canlı tutmayı hedefliyor. 1965 yılından bu yana süt ve süt ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Muratbey, inovatif çalışmaları ve ürünleri ile sektöre yön vermeye devam ediyor. Üretimden pazarlamaya kadar tüm iş süreçlerinde yenilikçilik ve farklılaşma stratejisini benimseyen Muratbey, çalışanlarına yönelik Fikrim Var projesi ile inovasyon sürecini sistematik, bütünsel ve odaklı bir yaklaşımla yürütüyor.  İnovasyon kültürünün kökleşmesi ve sürdürülebilir rekabet avantajına ulaşma adına gerçekleştirilen proje kapsamında her ay değer yaratan yenilik fikirleri arasından seçilen bir öneri sahibi çalışana altın hediye veriliyor.   Başarının anahtarı her alanda inovasyon Yaratıcı fikirlerle her alanda sürekli gelişim sağlamayı hedeflediklerini belirten Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol “Mühendislikten aldığımız düşünce yapısını sektör tecrübemiz ile bir araya getirdik ve kurulduğumuz günden bu yana yenilikçi çalışmalara imza attık. Genel merkezimizde ve üretim tesisimizde sürekli iyileştirmeler yaparak her alanda gelişimi sürdürüyoruz. İnovasyon kültürünün tüm birimlerimizde etkin biçimde işlemesini sağlamak adına, hali hazırda sürekli aldığımız önerilerden yola çıkarak tüm aile fertlerimizin katılım sağlayabileceği bir çalışan projesi hazırladık’’ dedi.   ‘‘Fikrim Var’’ projesi kapsamında tüm çalışanlardan fikirlerini tesislerdeki dijital ekranlar, Bilgi Yönetim Sistemi, mail, öneri kutuları ve whatsapp yoluyla aldıklarını vurgulayan Necmi Erol, fikirleri kurumun stratejik hedefleri doğrultusunda fayda üreten, yenilikçi ve uygulanabilir olma kriterlerine göre değerlendirdiklerini ve her ay bir kişiye altın ödülü verdiklerini belirtti.   İki Ar-Ge merkezi ile sektörde tek marka Muratbey İnovasyona ve markalaşmaya önem verdiklerini aktaran Necmi Erol “Markalaşma ve inovasyonun bizi daha büyük başarılara taşıyacağına inanıyoruz. Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim tesisimizin yanı sıra iki adet Ar-Ge merkezimiz bulunuyor. Teknoloji Geliştirme Ar-Ge Merkezi ve Gıda Ar-Ge Merkezi adındaki Ar-Ge merkezlerimizde toplam 47 mühendisimiz çalışıyor. Bu büyüklükte ve iki adet merkezle sektörde tek markayız. Tesislerimizde kullandığımız birçok yazılım, üretim ekipmanı ve makine, kendi bünyemizde çalışan mühendislerimiz tarafından tasarlanıp üretiliyor. İnovasyon bizim olmazsa olmazımız” dedi.  

 

İnovatif çalışmaları ile sektöre yön veren Muratbey, yenilikçi düşünmeye verdiği önemi Fikrim Var projesi ile taçlandırdı. Kurum çalışanları arasında başlattığı proje kapsamında Muratbey, yenilikçi ve uygulanabilir fikir önerisi sunan çalışanlarına her ay altın hediye ediyor. Muratbey bu projeyle, inovatif ve değer üreten düşünce yapısını tüm departmanlarda canlı tutmayı hedefliyor.

1965 yılından bu yana süt ve süt ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Muratbey, inovatif çalışmaları ve ürünleri ile sektöre yön vermeye devam ediyor. Üretimden pazarlamaya kadar tüm iş süreçlerinde yenilikçilik ve farklılaşma stratejisini benimseyen Muratbey, çalışanlarına yönelik Fikrim Var projesi ile inovasyon sürecini sistematik, bütünsel ve odaklı bir yaklaşımla yürütüyor.  İnovasyon kültürünün kökleşmesi ve sürdürülebilir rekabet avantajına ulaşma adına gerçekleştirilen proje kapsamında her ay değer yaratan yenilik fikirleri arasından seçilen bir öneri sahibi çalışana altın hediye veriliyor.

 

Başarının anahtarı her alanda inovasyon

Yaratıcı fikirlerle her alanda sürekli gelişim sağlamayı hedeflediklerini belirten Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol “Mühendislikten aldığımız düşünce yapısını sektör tecrübemiz ile bir araya getirdik ve kurulduğumuz günden bu yana yenilikçi çalışmalara imza attık. Genel merkezimizde ve üretim tesisimizde sürekli iyileştirmeler yaparak her alanda gelişimi sürdürüyoruz. İnovasyon kültürünün tüm birimlerimizde etkin biçimde işlemesini sağlamak adına, hali hazırda sürekli aldığımız önerilerden yola çıkarak tüm aile fertlerimizin katılım sağlayabileceği bir çalışan projesi hazırladık’’ dedi.

 

‘‘Fikrim Var’’ projesi kapsamında tüm çalışanlardan fikirlerini tesislerdeki dijital ekranlar, Bilgi Yönetim Sistemi, mail, öneri kutuları ve whatsapp yoluyla aldıklarını vurgulayan Necmi Erol, fikirleri kurumun stratejik hedefleri doğrultusunda fayda üreten, yenilikçi ve uygulanabilir olma kriterlerine göre değerlendirdiklerini ve her ay bir kişiye altın ödülü verdiklerini belirtti.

 

İki Ar-Ge merkezi ile sektörde tek marka Muratbey

İnovasyona ve markalaşmaya önem verdiklerini aktaran Necmi Erol “Markalaşma ve inovasyonun bizi daha büyük başarılara taşıyacağına inanıyoruz. Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim tesisimizin yanı sıra iki adet Ar-Ge merkezimiz bulunuyor. Teknoloji Geliştirme Ar-Ge Merkezi ve Gıda Ar-Ge Merkezi adındaki Ar-Ge merkezlerimizde toplam 47 mühendisimiz çalışıyor. Bu büyüklükte ve iki adet merkezle sektörde tek markayız. Tesislerimizde kullandığımız birçok yazılım, üretim ekipmanı ve makine, kendi bünyemizde çalışan mühendislerimiz tarafından tasarlanıp üretiliyor. İnovasyon bizim olmazsa olmazımız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.