Müşteri memnuniyeti perakende sistemlerini geliştiriyor

27.09.2018 - 15:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2124+ kez okundu.
 

Müşteri memnuniyeti perakende sistemlerini geliştiriyor

Perakendeye yön veren 60’tan fazla firma, Perakende Teknoloji Zirvesi’nde bir araya geldi. Zirvede, sektörelçözümler ve yeni teknolojik gelişmeler analiz edilirken,Technopc Yönetici Ortağı Murat Yücel, dijitalleşen dünyada Ar-Ge faaliyetlerinin önemli olduğunu söyledi. Yücel, “Müşterinin mağaza içerisinde ürüne, fiyata, bilgiye daha hızlı, güvenilir ve konforlu şekilde ulaşabilmesi ile alışverişini tamamlayabilmesi perakende sistemlerinin kullanımını artırıyor” diye konuştu Perakende sektöründeki önemli teknolojik gelişmeler Perakende Teknoloji Zirvesi’nde masaya yatırıldı. Sayısı 60’tan fazla firmanın katıldığı buluşmada sektör için yenilikçi çözüm önerileri konuşuldu. Technopc, Microsoft, Hewlett Packard Enterprise’ınsponsorluğunda düzenlenen veMayasoft Bilgi Sistemleri A.Ş. tarafından NG Sapanca’da gerçekleştirilen dev zirvede perakende mağazacılık alanındaki çözümler anlatıldı, yeni ürünler tanıtıldı. Konuşulan konular arasında; yapay zekâ, mini kasa bilgisayar çözümleri, bulut servisleri, kamera kayıt sistemleri, dijital bilgi ekranlarına yönelikplayer çözümleri, mobil el terminalleri, modern veritabanı sistemleriyle nasıl verimlilik elde edileceği, güncel güvenlik tehditleri ile tedbirlerive tümleşik AIO sistemleri gibi teknolojik yenilikler yer aldı. Ar-Ge çalışmalarına devam ediyoruz Zirvenin konuşmacılarından Technopc Yönetici Ortağı Murat Yücel, perakende alanında yeni teknolojik ürünlerle müşteri memnuniyetini artırmanın önemine dikkat çekti. Technopc’nin bu doğrultuda Ar-Ge çalışmalarına devam ettiğini belirten Yücel, “Dijitalleşen dünyada en ileri ve yenilikçi teknolojileri kullanarak ve yüksek çevre bilincimizle hareket ederek perakende müşterisinin memnuniyetini artırmak, ürün seçimindeki kolaylığı sağlamak bizim için çok önemli. Müşterinin mağaza içerisinde ürüne, fiyata, bilgiye daha hızlı, güvenilir ve konforlu şekilde ulaşabilmesi ve alışverişini tamamlayabilmesi perakende sistemlerinin kullanımını artırıyor” dedi. Çevreci ve yüksek performanslı ürünler Ürün kalitesinin, özgün tasarımların ve çözüm odaklı yaklaşımın da perakende sistemlerinin tercih edilmesinde oldukça etkili olduğunu belirten Yücel, “Biz de teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak yenilikçi, çevreci ve yüksek performanslı ürünlerimiz ile son teknolojik Ar-Ge çalışmalarımız ışığında iş ortaklarımız üzerinden perakende için çözümler sunuyoruz” diye konuştu. Yücel, ayrıca, Technopc’nin perakende alanına yönelik teknolojik çözüm ürünleri hakkında bilgiler verdi. Bunlar arasında; yenilikçi POS cihazları, mini kasa bilgisayarlar, online müzik yayın sistemleri, kamera kayıt sistemleri, dijital bilgi ekranları içinplayeruygulamaları,hızlı anket çözümleri, kiosk ve totemler, mobil el terminalleri, tablet bilgisayarlar ile tümleşik AIO sistemleri yer alıyor.    

Perakendeye yön veren 60’tan fazla firma, Perakende Teknoloji Zirvesi’nde bir araya geldi. Zirvede, sektörelçözümler ve yeni teknolojik gelişmeler analiz edilirken,Technopc Yönetici Ortağı Murat Yücel, dijitalleşen dünyada Ar-Ge faaliyetlerinin önemli olduğunu söyledi. Yücel, “Müşterinin mağaza içerisinde ürüne, fiyata, bilgiye daha hızlı, güvenilir ve konforlu şekilde ulaşabilmesi ile alışverişini tamamlayabilmesi perakende sistemlerinin kullanımını artırıyor” diye konuştu

Perakende sektöründeki önemli teknolojik gelişmeler Perakende Teknoloji Zirvesi’nde masaya yatırıldı. Sayısı 60’tan fazla firmanın katıldığı buluşmada sektör için yenilikçi çözüm önerileri konuşuldu. Technopc, Microsoft, Hewlett Packard Enterprise’ınsponsorluğunda düzenlenen veMayasoft Bilgi Sistemleri A.Ş. tarafından NG Sapanca’da gerçekleştirilen dev zirvede perakende mağazacılık alanındaki çözümler anlatıldı, yeni ürünler tanıtıldı. Konuşulan konular arasında; yapay zekâ, mini kasa bilgisayar çözümleri, bulut servisleri, kamera kayıt sistemleri, dijital bilgi ekranlarına yönelikplayer çözümleri, mobil el terminalleri, modern veritabanı sistemleriyle nasıl verimlilik elde edileceği, güncel güvenlik tehditleri ile tedbirlerive tümleşik AIO sistemleri gibi teknolojik yenilikler yer aldı.

Ar-Ge çalışmalarına devam ediyoruz

Zirvenin konuşmacılarından Technopc Yönetici Ortağı Murat Yücel, perakende alanında yeni teknolojik ürünlerle müşteri memnuniyetini artırmanın önemine dikkat çekti. Technopc’nin bu doğrultuda Ar-Ge çalışmalarına devam ettiğini belirten Yücel, “Dijitalleşen dünyada en ileri ve yenilikçi teknolojileri kullanarak ve yüksek çevre bilincimizle hareket ederek perakende müşterisinin memnuniyetini artırmak, ürün seçimindeki kolaylığı sağlamak bizim için çok önemli. Müşterinin mağaza içerisinde ürüne, fiyata, bilgiye daha hızlı, güvenilir ve konforlu şekilde ulaşabilmesi ve alışverişini tamamlayabilmesi perakende sistemlerinin kullanımını artırıyor” dedi.

Çevreci ve yüksek performanslı ürünler

Ürün kalitesinin, özgün tasarımların ve çözüm odaklı yaklaşımın da perakende sistemlerinin tercih edilmesinde oldukça etkili olduğunu belirten Yücel, “Biz de teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak yenilikçi, çevreci ve yüksek performanslı ürünlerimiz ile son teknolojik Ar-Ge çalışmalarımız ışığında iş ortaklarımız üzerinden perakende için çözümler sunuyoruz” diye konuştu. Yücel, ayrıca, Technopc’nin perakende alanına yönelik teknolojik çözüm ürünleri hakkında bilgiler verdi. Bunlar arasında; yenilikçi POS cihazları, mini kasa bilgisayarlar, online müzik yayın sistemleri, kamera kayıt sistemleri, dijital bilgi ekranları içinplayeruygulamaları,hızlı anket çözümleri, kiosk ve totemler, mobil el terminalleri, tablet bilgisayarlar ile tümleşik AIO sistemleri yer alıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.