NARGİLEYE KAÇAK TÜTÜN!

11.09.2019 - 17:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1395+ kez okundu.
 

NARGİLEYE KAÇAK TÜTÜN!

Adana’da şüphe üzerine durdurulan otomobil içinde yapılan aramada 361 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirdi Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’ndaki uygulama noktasında şüphelendikleri otomobili durdurdu. Ekipler yaptıkları aramada, aracın bagajında 361 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirdi. Otomobilde bulunan H.K ve M.M. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Adana’da şüphe üzerine durdurulan otomobil içinde yapılan aramada 361 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirdi
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’ndaki uygulama noktasında şüphelendikleri otomobili durdurdu. Ekipler yaptıkları aramada, aracın bagajında 361 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirdi. Otomobilde bulunan H.K ve M.M. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.