NE ŞİMŞEK NE KAPLAN’DA İŞLER İYİ GİDİYOR!

SPOR 18.11.2019 - 13:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1930+ kez okundu.
 

NE ŞİMŞEK NE KAPLAN’DA İŞLER İYİ GİDİYOR!

  TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta deplasmanda Osmanlıspor ile Adanaspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. ŞİMŞEK 11. SIRADA  Ligde 12’nci haftaya girerken mavi lacivertliler puan cetvelinin 11’inci sırasında yeralıyor. 11 karşılaşmada 2 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet alan mavi lacivertlilerin 12 puanı bulunuyor. Şimşek, karşılaşmalarda 13 gol atarken kendi kalesinde ise 11 gol gördü. Mavi lacivertliler, bu hafta pazar günü saat 16.30’da deplasmanda ligin 15. sırasında yer alan Osmanlıspor’la karşılaşacak. Demirspor, Ümit Özat’la başladığı sezona teknik direktör Uğur Tütüneker ile devam ediyor.  İŞTE ADANASPOR Puan cetvelinin 16’ncı sırasındaki Adanaspor ise 11 hafta boyunca yalnızca 8 puan toplayabildi. Toros kaplanları, 1 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Turuncu beyazlılar, 12 gol atarken, kendi kalelerinde 19 gol gördü. Adanaspor, bu hafta Cuma günü saat 19.00’da kendi saha ve seyircisi önünde ligin 13. sırasındaki Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Adanaspor, Levent Eriş’le başladığı sezonu Engin İpekoğlu ile devam ettiriyor.

 


TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta deplasmanda Osmanlıspor ile Adanaspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.
ŞİMŞEK 11. SIRADA 
Ligde 12’nci haftaya girerken mavi lacivertliler puan cetvelinin 11’inci sırasında yeralıyor. 11 karşılaşmada 2 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet alan mavi lacivertlilerin 12 puanı bulunuyor. Şimşek, karşılaşmalarda 13 gol atarken kendi kalesinde ise 11 gol gördü. Mavi lacivertliler, bu hafta pazar günü saat 16.30’da deplasmanda ligin 15. sırasında yer alan Osmanlıspor’la karşılaşacak. Demirspor, Ümit Özat’la başladığı sezona teknik direktör Uğur Tütüneker ile devam ediyor. 
İŞTE ADANASPOR
Puan cetvelinin 16’ncı sırasındaki Adanaspor ise 11 hafta boyunca yalnızca 8 puan toplayabildi. Toros kaplanları, 1 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Turuncu beyazlılar, 12 gol atarken, kendi kalelerinde 19 gol gördü. Adanaspor, bu hafta Cuma günü saat 19.00’da kendi saha ve seyircisi önünde ligin 13. sırasındaki Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Adanaspor, Levent Eriş’le başladığı sezonu Engin İpekoğlu ile devam ettiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.