Nekropsi5 Ekim’de Yeniden Sahnede…

SPOR 22.09.2018 - 09:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1291+ kez okundu.
 

Nekropsi5 Ekim’de Yeniden Sahnede…

Farklı konser fikirleri ve sahne performanslarıyla kalabalık, renkli bir izleyici kitlesine sahip olan Nekropsi uzun bir aradan sonra ilk konserini28 Eylül-7 Ekim tarihleri arasındaAda Müzik ve Must Entertainment organizasyonuyla Moda Kayıkhane’dedüzenlenecek “Burada Müzik Var” etkinliklerikapsamında verecek. Grup, Cem Ömeroğlu (Gitar, ses), Cevdet Erek (Davullar, ses), Kerem Tüzün (Bas, ses) ve Gökhan Goralı’dan (Gitar, ses) oluşan kadrosuyla, 5 Ekim Cuma gecesinin final sahnesine yoğun bir prova trafiği içerisine hazırlanıyor. Yerel öğelerin de kullanıldığı, parçalarında hemen her tür geçişin bulunduğu albümleriyle Türkiye’de ve dünyada kendilerine özel bir yer edinen Nekropsi, 4 yılı aşan bir sürenin ardından ilk kez “Burada Müzik Var” etkinliklerinde sahne alacak. Burada Müzik Var ile İlkler Yaşanacak   9 gece boyunca, 2 farklı sahnede 27 ayrı performans içerisinde 42 sanatçının sahne alacağı Ada Müzik Günleri’nde, uzun aralardan sonra ilk konserlerini gerçekleştirecek gruplarla birlikte, daha önce hiçbir yerde dinleyici karşısına çıkmamış özel programlar da müzikseverlerle buluşacak.   

Farklı konser fikirleri ve sahne performanslarıyla kalabalık, renkli bir izleyici kitlesine sahip olan Nekropsi uzun bir aradan sonra ilk konserini28 Eylül-7 Ekim tarihleri arasındaAda Müzik ve Must Entertainment organizasyonuyla Moda Kayıkhane’dedüzenlenecek “Burada Müzik Var” etkinliklerikapsamında verecek.

Grup, Cem Ömeroğlu (Gitar, ses), Cevdet Erek (Davullar, ses), Kerem Tüzün (Bas, ses) ve Gökhan Goralı’dan (Gitar, ses) oluşan kadrosuyla, 5 Ekim Cuma gecesinin final sahnesine yoğun bir prova trafiği içerisine hazırlanıyor.

Yerel öğelerin de kullanıldığı, parçalarında hemen her tür geçişin bulunduğu albümleriyle Türkiye’de ve dünyada kendilerine özel bir yer edinen Nekropsi, 4 yılı aşan bir sürenin ardından ilk kez “Burada Müzik Var” etkinliklerinde sahne alacak.

Burada Müzik Var ile İlkler Yaşanacak

 

9 gece boyunca, 2 farklı sahnede 27 ayrı performans içerisinde 42 sanatçının sahne alacağı Ada Müzik Günleri’nde, uzun aralardan sonra ilk konserlerini gerçekleştirecek gruplarla birlikte, daha önce hiçbir yerde dinleyici karşısına çıkmamış özel programlar da müzikseverlerle buluşacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.