Nisan ayında kar yağdı

GÜNDEM 09.04.2020 - 11:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1603+ kez okundu.
 

Nisan ayında kar yağdı

Türkiye'nin en güneyindeki Antalya'da sahil kesiminde bahar havası yaşanırken, 2 bin 200 metre rakımdaki Saklıkent Kayak Merkezi'ne 10 yıl sonra Nisan ayında kar yağdı. Türkiye'nin en sıcak illerinden Akdeniz'in gözde turizm merkezi Antalya'da, kar şaşkınlığı yaşanıyor. Beydağları'nın zirvelerinden 2 bin 200 metre rakımdaki Saklıkent kayak merkezi ve 2 bin 500 metre rakımdaki TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi'nin bulunduğu alana bu sabah kar yağdı. "KORONAVİRÜS DÜNYAYI SOĞUTUYOR" Antalya Valisi Münir Karaloğlu, sosyal medya hesaplarından Saklıkent'teki kar fotoğraflarından paylaşarak, "9 Nisan Antalya Saklıkent'e kar yağdı! Koronavirüs dünyayı soğutuyor" dedi.

Türkiye'nin en güneyindeki Antalya'da sahil kesiminde bahar havası yaşanırken, 2 bin 200 metre rakımdaki Saklıkent Kayak Merkezi'ne 10 yıl sonra Nisan ayında kar yağdı.

Türkiye'nin en sıcak illerinden Akdeniz'in gözde turizm merkezi Antalya'da, kar şaşkınlığı yaşanıyor. Beydağları'nın zirvelerinden 2 bin 200 metre rakımdaki Saklıkent kayak merkezi ve 2 bin 500 metre rakımdaki TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi'nin bulunduğu alana bu sabah kar yağdı.

"KORONAVİRÜS DÜNYAYI SOĞUTUYOR"

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, sosyal medya hesaplarından Saklıkent'teki kar fotoğraflarından paylaşarak, "9 Nisan Antalya Saklıkent'e kar yağdı! Koronavirüs dünyayı soğutuyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.