NTO’da İpekyolu Kalkınma Ajansı Hibe ve Destekleri Anlatılacak

EKONOMİ 06.01.2018 - 07:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1241+ kez okundu.
 

NTO’da İpekyolu Kalkınma Ajansı Hibe ve Destekleri Anlatılacak

    Nizip Ticaret Odasında düzenlenecek olan toplantıyla İpekyolu Kalkınma Ajansı 2017 Yılı Proje Teklif Çağrısı Eğitim ve Bilgilendirme semineri gerçekleştirecek. Adıyaman, Gaziantep ve Kilis illerini kapsayacak programa katılımın yüksek olması bekleniyor.   İpekyolu Kalkınma Ajansı 2017 Yılı Proje Teklif Çağrısı Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı Nizip Ticaret Odası’nda düzenleneceğini ifade eden Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt yaptığı yazılı açıklamada “Adıyaman, Gaziantep ve Kilis illerini kapsayan bölgede rekabet gücünü artıracak ve sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlayacak hedef sektörlerin geliştirilmesi amacıyla İpekyolu Kalkınma Ajansı, Doğrudan Finansman Destekleri kapsamında 2017 yılı Proje Teklif Çağrısıyla 5 ayrı Mali Destek Programını 29 Aralık 2017 tarihinde ilan etmiştir. Bu kapsamda 10 Ocak 2018 Çarşamba günü Saat 13:30 da 2017 Yılı Proje Teklif Çağrısı Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı Nizip Kaymakamı Kemal Şahin ve İKA proje uzmanlarının katılımlarıyla Nizip Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonunda düzenlenecek.  Mali Destek Programlarından ilçemizin maksimum düzeyde faydalanabilmesi için düzenlenecek olan eğitim ve bilgilendirme toplantısına Kamu Kurum Kuruluş, STK, Üniversite, Özel Sektör temsilcileri ve firmaların katılımları önemlidir” dedi. 

 

 

Nizip Ticaret Odasında düzenlenecek olan toplantıyla İpekyolu Kalkınma Ajansı 2017 Yılı Proje Teklif Çağrısı Eğitim ve Bilgilendirme semineri gerçekleştirecek. Adıyaman, Gaziantep ve Kilis illerini kapsayacak programa katılımın yüksek olması bekleniyor.

 

İpekyolu Kalkınma Ajansı 2017 Yılı Proje Teklif Çağrısı Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı Nizip Ticaret Odası’nda düzenleneceğini ifade eden Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt yaptığı yazılı açıklamada “Adıyaman, Gaziantep ve Kilis illerini kapsayan bölgede rekabet gücünü artıracak ve sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlayacak hedef sektörlerin geliştirilmesi amacıyla İpekyolu Kalkınma Ajansı, Doğrudan Finansman Destekleri kapsamında 2017 yılı Proje Teklif Çağrısıyla 5 ayrı Mali Destek Programını 29 Aralık 2017 tarihinde ilan etmiştir. Bu kapsamda 10 Ocak 2018 Çarşamba günü Saat 13:30 da 2017 Yılı Proje Teklif Çağrısı Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı Nizip Kaymakamı Kemal Şahin ve İKA proje uzmanlarının katılımlarıyla Nizip Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonunda düzenlenecek.  Mali Destek Programlarından ilçemizin maksimum düzeyde faydalanabilmesi için düzenlenecek olan eğitim ve bilgilendirme toplantısına Kamu Kurum Kuruluş, STK, Üniversite, Özel Sektör temsilcileri ve firmaların katılımları önemlidir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.