NURŞİN İLE HÜSEYİN EVLİLİĞE İLK ADIMINI ATTILAR

DÜNYA 01.10.2018 - 16:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1832+ kez okundu.
 

NURŞİN İLE HÜSEYİN EVLİLİĞE İLK ADIMINI ATTILAR

Ceyhan Belediyesi Başkan sekreteri Nurşin Güven ile Hüseyin Mete yaşam boyu sürecek beraberliklerinin ilk adımını attılar.  Ceyhan Öğretmen Evi kır düğün salonunda yapılan muhteşem nişan töreninde Çiceği burnundaki gençlerin nişan yüzüklerini Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak takarak gençlere uzun ömürler ve mutlu bir gelecek dileyerek beraberliklerinin bir ömür boyu sürmesini diledi. Nişan töreninde Güven ve Mete aileleri Nişan töreninin kusursuz olması için konuklarla tek, tek ilgilendiler.  Evliliğe ilk adımını atarak beraberliklerini nişan yüzüklerini takarak taçlandıran Nurşin Güven ile Hüseyin Mete çifti yaşam boyu sürecek bebarerliklerinin bu ilk gününde konukların ilgi odağı olurken adeta gözlerinin içi gülüyordu. Çiceği burnundaki genç çift Nurşin Güven  ile Hüseyin Mete  bu mutlu günlerinde misafirlerle tek, tek ilgilenerek adeta ilgi odağı oldular. Güven ve Mete ailelerinin dünür olduğu bu mutlu günlerine başta Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Başkan Yardımcısı Zafer Bakır, Belediye daire müdürleri, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.        

Ceyhan Belediyesi Başkan sekreteri Nurşin Güven ile Hüseyin Mete yaşam boyu sürecek beraberliklerinin ilk adımını attılar.

 Ceyhan Öğretmen Evi kır düğün salonunda yapılan muhteşem nişan töreninde Çiceği burnundaki gençlerin nişan yüzüklerini Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak takarak gençlere uzun ömürler ve mutlu bir gelecek dileyerek beraberliklerinin bir ömür boyu sürmesini diledi.

Nişan töreninde Güven ve Mete aileleri Nişan töreninin kusursuz olması için konuklarla tek, tek ilgilendiler.

 Evliliğe ilk adımını atarak beraberliklerini nişan yüzüklerini takarak taçlandıran Nurşin Güven ile Hüseyin Mete çifti yaşam boyu sürecek bebarerliklerinin bu ilk gününde konukların ilgi odağı olurken adeta gözlerinin içi gülüyordu. Çiceği burnundaki genç çift Nurşin Güven  ile Hüseyin Mete  bu mutlu günlerinde misafirlerle tek, tek ilgilenerek adeta ilgi odağı oldular.

Güven ve Mete ailelerinin dünür olduğu bu mutlu günlerine başta Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Başkan Yardımcısı Zafer Bakır, Belediye daire müdürleri, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.


 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.