NUXE ile kışı kucaklayın!

DÜNYA 06.10.2018 - 15:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1676+ kez okundu.
 

NUXE ile kışı kucaklayın!

Kaynağını iç güdülerden alanve güzelliğin büyülü dünyasını doğanın mucizeleriyle birleştiren Fransa’nın lider dermokozmetik markası NUXE, kış mevsiminiikonik Prodigieux® serisinin başrolde olduğu kofrelerle karşılıyor. İlk defa NUXE tarafından yaratılan çok amaçlı kuru yağ HuileProdigieuse®ve onun efsanevi kokusunu taşıyan bakım ürünleri ilekış soğuğunun olumsuz etkilerini tersine çevirecek, cildinize nazik bir bakım deneyimi armağan edeceksiniz.   %98,1 doğal içeriğe sahip HuileProdigieuse® mucizesi, 7 değerli bitkisel yağ (Tsubaki, Argan, Hodan, Fındık, Tatlı Badem, Macadamia ve Kamelya) sayesinde tek bir dokunuşla yüz, vücut ve saçları besliyor, onarıyor ve yumuşatıyor. Size de tek bir ürünle kendinizi muhteşem hmenin keyfini sürmek düşüyor.   100 ml şişesiyle HuileProdigieuse®, NUXE'ün özel kışkofrelerinde Prodigieux®duş yağı, BougieProdigieuse®mum ve Crèmefraîche® de beautéile birlikte sunuluyor. Bitkisel sütler ve yosun özlerinin benzersiz birleşimi olan ve 48 saat nemlendirme sağlayan Crèmefraîche® de beauté nemlendirici krem ile kuruyan cildinize ferah bir dokunuş yapıyor. Aynı zamandabulunduğu ortama benzersiz bir ambiyans katan BougieProdigieuse®mum da kokusuyladuyuları harekete geçiriyor.   HuileProdigieuse®‘ün arzu uyandıran kokusuna hayran olanların vazgeçilmez parfümü Prodigieux® le Parfüm, 50 ml’lik HuileProdigieuse® ve Prodigieux® Duş Yağıayrı bir kışkofresinde buluşuyor. Parfümünü yanından ayırmayanların seçimi Prodigieux® parfümgünün her anı çantada taşınabiliyor, gizemli bir cazibeye göz kırpıyor.    Bu kış kendinize ve sevdiklerinize, NUXE’ün cildinize özen göstermekle yetinmeyen, duyulara hitap eden dokular ve büyüleyici kokular ile cilt bakımını bir kendini şımartma ritüeline dönüştüren Prodigieux® serisini armağan edin, keyfi gündelik hayatınızın bir parçası haline getirin.    Kofre: HuileProdigieuse® +Prodigieux® Duş Yağı+ Crèmefraîche® de beauté+ BougieProdigieuse: 210 TL   HuileProdigieuse®Kuru Yağ 100 ml Prodigieux® Duş Yağı 100 ml Crèmefraîche® de beauté48 Saat Nemlendirici Yatıştırıcı Bakım Kremi 50 ml Mum             2. Kofre: HuileProdigieuse®+Prodigieux® Duş Yağı+Prodigieux® le Parfum: 210 TL   HuileProdigieuse®Kuru Yağ 30 ml Prodigieux® Duş Yağı 30 ml      

Kaynağını iç güdülerden alanve güzelliğin büyülü dünyasını doğanın mucizeleriyle birleştiren Fransa’nın lider dermokozmetik markası NUXE, kış mevsiminiikonik Prodigieux® serisinin başrolde olduğu kofrelerle karşılıyor. İlk defa NUXE tarafından yaratılan çok amaçlı kuru yağ HuileProdigieuse®ve onun efsanevi kokusunu taşıyan bakım ürünleri ilekış soğuğunun olumsuz etkilerini tersine çevirecek, cildinize nazik bir bakım deneyimi armağan edeceksiniz.

 

%98,1 doğal içeriğe sahip HuileProdigieuse® mucizesi, 7 değerli bitkisel yağ (Tsubaki, Argan, Hodan, Fındık, Tatlı Badem, Macadamia ve Kamelya) sayesinde tek bir dokunuşla yüz, vücut ve saçları besliyor, onarıyor ve yumuşatıyor. Size de tek bir ürünle kendinizi muhteşem hmenin keyfini sürmek düşüyor.

 

100 ml şişesiyle HuileProdigieuse®, NUXE'ün özel kışkofrelerinde Prodigieux®duş yağı, BougieProdigieuse®mum ve Crèmefraîche® de beautéile birlikte sunuluyor. Bitkisel sütler ve yosun özlerinin benzersiz birleşimi olan ve 48 saat nemlendirme sağlayan Crèmefraîche® de beauté nemlendirici krem ile kuruyan cildinize ferah bir dokunuş yapıyor. Aynı zamandabulunduğu ortama benzersiz bir ambiyans katan BougieProdigieuse®mum da kokusuyladuyuları harekete geçiriyor.

 

HuileProdigieuse®‘ün arzu uyandıran kokusuna hayran olanların vazgeçilmez parfümü Prodigieux® le Parfüm, 50 ml’lik HuileProdigieuse® ve Prodigieux® Duş Yağıayrı bir kışkofresinde buluşuyor. Parfümünü yanından ayırmayanların seçimi Prodigieux® parfümgünün her anı çantada taşınabiliyor, gizemli bir cazibeye göz kırpıyor. 

 

Bu kış kendinize ve sevdiklerinize, NUXE’ün cildinize özen göstermekle yetinmeyen, duyulara hitap eden dokular ve büyüleyici kokular ile cilt bakımını bir kendini şımartma ritüeline dönüştüren Prodigieux® serisini armağan edin, keyfi gündelik hayatınızın bir parçası haline getirin. 

 

  1. Kofre: HuileProdigieuse® +Prodigieux® Duş Yağı+ Crèmefraîche® de beauté+ BougieProdigieuse: 210 TL

 

HuileProdigieuse®Kuru Yağ 100 ml

Prodigieux® Duş Yağı 100 ml

Crèmefraîche® de beauté48 Saat Nemlendirici Yatıştırıcı Bakım Kremi 50 ml

Mum

           

2. Kofre: HuileProdigieuse®+Prodigieux® Duş Yağı+Prodigieux® le Parfum: 210 TL

 

HuileProdigieuse®Kuru Yağ 30 ml

Prodigieux® Duş Yağı 30 ml

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.