“O’nun yolunda yürüme andımızı yineliyoruz”

GÜNDEM 10.11.2019 - 18:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2057+ kez okundu.
 

“O’nun yolunda yürüme andımızı yineliyoruz”

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81'inci yıldönümünde, Cumhuriyeti yıkmaya ve ulusun bağımsızlığını elinden almaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi.  Akay, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası nedeniyle yayınladığı mesajında, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 81. yılında bir kez daha saygı, sevgi, şükran ve rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı. “O’NUN GÖSTERDİĞİ YOLDA YÜRÜYECEĞİMİZE OLAN ANDIMIZI YİNELİYORUZ” Büyük Önder Atatürk'ün, Türk milletinin tarihinde sadece bir döneme adını yazdırmadığını belirten Akay, şunları kaydetti: "Atamızın aramızdan ayrılışının 81. yılında, O'nun bize gösterdiği yolda hiç durmadan yürüyeceğimize olan andımızı bir kez daha yineliyoruz.  Atatürk'e ve bu ülkeye olan borcumuzu, çok çalışarak ödeyebileceğimizi bir kere daha belirtmek istiyorum. Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milleti’nin yeniden ayağa kalkmasının ve sonsuza kadar sürecek bağımsızlığının ölümsüz ismi olmuştur.  “YOLUMUZ O’NUN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLIK YOLUDUR” Yolumuz, O'nun da gösterdiği gibi, çağdaş uygarlık yoludur. Kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, O'nu sonsuzluğa uğurlayışımızın 81. yılında birçok açıdan tehlike altındadır. Bizlerin en büyük görevi, çağdaş ve laik cumhuriyete sahip çıkmak, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü savunmak, O'nun ilkeleri ışığında çağdaşlaşma ve kalkınma hamlesini sürdürmektir. Muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ile anıyor, özlemle arıyoruz. Atatürk ile birlikte silah arkadaşlarını ve bu ülke için canlarını veren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi de şükranla anıyorum."


Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81'inci yıldönümünde, Cumhuriyeti yıkmaya ve ulusun bağımsızlığını elinden almaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi. 
Akay, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası nedeniyle yayınladığı mesajında, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 81. yılında bir kez daha saygı, sevgi, şükran ve rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.
“O’NUN GÖSTERDİĞİ YOLDA YÜRÜYECEĞİMİZE OLAN ANDIMIZI YİNELİYORUZ”
Büyük Önder Atatürk'ün, Türk milletinin tarihinde sadece bir döneme adını yazdırmadığını belirten Akay, şunları kaydetti:
"Atamızın aramızdan ayrılışının 81. yılında, O'nun bize gösterdiği yolda hiç durmadan yürüyeceğimize olan andımızı bir kez daha yineliyoruz.  Atatürk'e ve bu ülkeye olan borcumuzu, çok çalışarak ödeyebileceğimizi bir kere daha belirtmek istiyorum. Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milleti’nin yeniden ayağa kalkmasının ve sonsuza kadar sürecek bağımsızlığının ölümsüz ismi olmuştur. 
“YOLUMUZ O’NUN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLIK YOLUDUR”
Yolumuz, O'nun da gösterdiği gibi, çağdaş uygarlık yoludur. Kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, O'nu sonsuzluğa uğurlayışımızın 81. yılında birçok açıdan tehlike altındadır. Bizlerin en büyük görevi, çağdaş ve laik cumhuriyete sahip çıkmak, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü savunmak, O'nun ilkeleri ışığında çağdaşlaşma ve kalkınma hamlesini sürdürmektir. Muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ile anıyor, özlemle arıyoruz. Atatürk ile birlikte silah arkadaşlarını ve bu ülke için canlarını veren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi de şükranla anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.