Ödül töreni sporcu gecesiyle taçlandı

SPOR 28.06.2018 - 12:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2339+ kez okundu.
 

Ödül töreni sporcu gecesiyle taçlandı

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) Protekno Tekler Tenis Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu. Kupa töreni sonrası yapılan Sporcu Gecesi’nde turnuvaya katılan sporcular ve üyeler eğlenerek, neşeli saatler geçirdiler.
Ali Serdar Türköz’ün baş hakemliğinde yaklaşık 200 sporcunun katılımıyla yapılan Protekno Mühendislik Tekler Tenis Turnuvası, final maçları ile son buldu. Toplam 10 kategoride yapılan turnuvanın kupa töreni ATDSK havuz başında gerçekleşti. Turnuva sporcuları, üyeler ve davetlilerin katıldığı kupa töreninde konuşan ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, ilk kez göreve geldiğinde büyük hedef koyarak hareket ettiklerini, yaptıkları yatırımlarla ATDSK’yı teniste Türkiye’nin bir numaralı kulübü haline getirdiklerini söyledi. Hedefi sürekli yüksek tutarak çalıştıklarını vurgulayan Başkan Keskin, “İlk açıklamamızda Adana markası ATDSK’yı Türkiye’nin bir numaralı kulübü yapacağımızı söyledik ve bunu da gerçekleştirdik. Bu hedef yolunda bize inanan ve destek veren üyelerimize ve sponsorlarımıza Türk Tenisi adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Keskin, turnuvanın sponsoru olan, akıllı bina ve ev otomasyon sistemleri alanında uzman ekibi ile hizmet veren, Adana’nın önde gelen firmalarından Protekno Mühendislik’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Boğa’ya ve Başhakem Ali Serdar Türköz’e teşekkür etti, plaket verdi.   AKILLI YAŞAM ‘Daha Akıllı Yaşam’ sloganıyla akıllı yaşam alanları, görüntü ve ses yönetimi, network çözümleri, otomasyon alanındaki entegrasyon çözümlerine yönelik hizmet veren, sektörün öncüsü Protekno Mühendislik’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Boğa da, “Bölgemizin büyük firmalarının dev projelerinde hizmet verirken, sportif, kültürel ve sanatsal alanlarda da mümkün olduğunca bulunmak istiyoruz. Bu amaçla ATDSK tekler turnuvasına sponsor olduğumuz için mutluyuz. Şampiyonlar çıkaran ATDSK’da tenise destek vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.   KUPA VE HEDİYE Konuşmaların ardından turnuvada şampiyon olan ve final oynayan tenisçilere kupaları dağıtıldı. Kupa dağıtımı sonrası ise turnuva sporcularına çekilişle çeşitli hediyeler verildi. Tören sporcu gecesi ile son buldu. Gecede, müzik eşliğinde eğlenen tenis tutkunları, Başhakem Ali Serdar Türköz ve kulüp antrenörlerinden Erhan Yıldız’ın sürpriz canlı performansları ile de neşeli saatler yaşadılar. Turnuvada şampiyon olan ve finalist tenisçilerin isimleri şöyle: Tek Erkekler 25- Master Grubu’nda Arda Uygungül, Erhan Yıldız, 25+ Master Grubu’nda Abdurrahman Gündeşlioğlu, Onur Homurlu, 45+ Master Grubu’nda Sermet Soylu, Hakan Eren, A Grubu’nda Berkant Gülü, Mustafa Satar, B Grubu’nda Sedat İğde, Nurettin İkikardeş, C Grubu’nda Volkan Çiftçi, Eser Bozbey. Tek Bayanlar Master Grubu’nda Fethiye Mumcu, Deniz Uysal, A Grubu’nda Ayşe Adamhasan, Özlem Umay, B Grubu’nda Bilgen Hançer, Fuldan Anasızer, C Grubu’nda Özlem Yüksel, Gonca Ekici.
Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) Protekno Tekler Tenis Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu. Kupa töreni sonrası yapılan Sporcu Gecesi’nde turnuvaya katılan sporcular ve üyeler eğlenerek, neşeli saatler geçirdiler.

Ali Serdar Türköz’ün baş hakemliğinde yaklaşık 200 sporcunun katılımıyla yapılan Protekno Mühendislik Tekler Tenis Turnuvası, final maçları ile son buldu. Toplam 10 kategoride yapılan turnuvanın kupa töreni ATDSK havuz başında gerçekleşti. Turnuva sporcuları, üyeler ve davetlilerin katıldığı kupa töreninde konuşan ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, ilk kez göreve geldiğinde büyük hedef koyarak hareket ettiklerini, yaptıkları yatırımlarla ATDSK’yı teniste Türkiye’nin bir numaralı kulübü haline getirdiklerini söyledi. Hedefi sürekli yüksek tutarak çalıştıklarını vurgulayan Başkan Keskin, “İlk açıklamamızda Adana markası ATDSK’yı Türkiye’nin bir numaralı kulübü yapacağımızı söyledik ve bunu da gerçekleştirdik. Bu hedef yolunda bize inanan ve destek veren üyelerimize ve sponsorlarımıza Türk Tenisi adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Keskin, turnuvanın sponsoru olan, akıllı bina ve ev otomasyon sistemleri alanında uzman ekibi ile hizmet veren, Adana’nın önde gelen firmalarından Protekno Mühendislik’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Boğa’ya ve Başhakem Ali Serdar Türköz’e teşekkür etti, plaket verdi.

 

AKILLI YAŞAM

‘Daha Akıllı Yaşam’ sloganıyla akıllı yaşam alanları, görüntü ve ses yönetimi, network çözümleri, otomasyon alanındaki entegrasyon çözümlerine yönelik hizmet veren, sektörün öncüsü Protekno Mühendislik’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Boğa da, “Bölgemizin büyük firmalarının dev projelerinde hizmet verirken, sportif, kültürel ve sanatsal alanlarda da mümkün olduğunca bulunmak istiyoruz. Bu amaçla ATDSK tekler turnuvasına sponsor olduğumuz için mutluyuz. Şampiyonlar çıkaran ATDSK’da tenise destek vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

KUPA VE HEDİYE

Konuşmaların ardından turnuvada şampiyon olan ve final oynayan tenisçilere kupaları dağıtıldı. Kupa dağıtımı sonrası ise turnuva sporcularına çekilişle çeşitli hediyeler verildi. Tören sporcu gecesi ile son buldu. Gecede, müzik eşliğinde eğlenen tenis tutkunları, Başhakem Ali Serdar Türköz ve kulüp antrenörlerinden Erhan Yıldız’ın sürpriz canlı performansları ile de neşeli saatler yaşadılar. Turnuvada şampiyon olan ve finalist tenisçilerin isimleri şöyle:

Tek Erkekler 25- Master Grubu’nda Arda Uygungül, Erhan Yıldız, 25+ Master Grubu’nda Abdurrahman Gündeşlioğlu, Onur Homurlu, 45+ Master Grubu’nda Sermet Soylu, Hakan Eren, A Grubu’nda Berkant Gülü, Mustafa Satar, B Grubu’nda Sedat İğde, Nurettin İkikardeş, C Grubu’nda Volkan Çiftçi, Eser Bozbey.

Tek Bayanlar Master Grubu’nda Fethiye Mumcu, Deniz Uysal, A Grubu’nda Ayşe Adamhasan, Özlem Umay, B Grubu’nda Bilgen Hançer, Fuldan Anasızer, C Grubu’nda Özlem Yüksel, Gonca Ekici.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.