Öğretmenlerin eğitim başarısı

EĞİTİM 14.05.2019 - 13:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2440+ kez okundu.
 

Öğretmenlerin eğitim başarısı

Yavuzlar Ortaokulu Öğretmenleri, Prag’da öğretmen eğitim projesine katıldı
  Adana Yavuzlar Ortaokulu öğretmenleri S.M.I.L.E. K1 Öğretmen Eğitimi Projesi kapsamında 5 günlük eğitim aldı. Öğretmenler Erasmus programı kapsamında S.M.I.L.E.  K1  Öğretmen Eğitimi Projesi adı altında,  farklı kültürlerden  gelen öğrencilere ev sahipliği yapmak, geleneksel öğretim stratejilerine öğrencilerin kültür farklılıklarına bakılmaksızın entegrasyonlarını sağlamak amacıyla Prag’ta beş günlük eğitime katıldı. 5 gün süren, Çek Cumhuriyeti’nin Göçmen ve mülteciler üzerine yaptığı çalışma ve uygulamaların büro temsilcisi tarafından anlatıldığı kursa  Adana Yavuzlar Ortaokulu’ndan 10 öğretmen katıldı. Bir hafta süren program dahilinde öğretmenler 5 günlük kurs eğitimi yanında biri özel diğeri devlet okulu olmak üzere iki okulu da ziyaret etme fırsatı yakaladılar. Nisan ayı içerisinde gerçekleşen S.M.I.L.E.  K1  Öğretmen Eğitimi Projesi dönüşünde konuşan okul müdürü Selçuk Cura, öğretmenlerin katıldıkları kurstan bir çok bilgi ve projeyle döndüklerini belirterek ‘’Biz de Türkiye olarak mültecilere ev sahipliği yapan bir ülkeyiz. Farklı kültürlerin aynı okul, aynı sınıf ve aynı  sıralarda eğitim almasının zorluklarını mülteci göçü alan tüm kentlerimizin öğretmenleri yaşıyor. Bu projeyle farklı kültürlerin aynı ortamdaki eğitimleri ile ilgili bilgi ve tecrübeler alan öğretmenlerimizin yeni öğretim yılında daha başarılı bir eğitim vereceklerini  düşünüyorum’’ dedi.
Yavuzlar Ortaokulu Öğretmenleri, Prag’da öğretmen eğitim projesine katıldı

 

Adana Yavuzlar Ortaokulu öğretmenleri S.M.I.L.E. K1 Öğretmen Eğitimi Projesi kapsamında 5 günlük eğitim aldı. Öğretmenler Erasmus programı kapsamında S.M.I.L.E.  K1  Öğretmen Eğitimi Projesi adı altında,  farklı kültürlerden  gelen öğrencilere ev sahipliği yapmak, geleneksel öğretim stratejilerine öğrencilerin kültür farklılıklarına bakılmaksızın entegrasyonlarını sağlamak amacıyla Prag’ta beş günlük eğitime katıldı.

5 gün süren, Çek Cumhuriyeti’nin Göçmen ve mülteciler üzerine yaptığı çalışma ve uygulamaların büro temsilcisi tarafından anlatıldığı kursa  Adana Yavuzlar Ortaokulu’ndan 10 öğretmen katıldı. Bir hafta süren program dahilinde öğretmenler 5 günlük kurs eğitimi yanında biri özel diğeri devlet okulu olmak üzere iki okulu da ziyaret etme fırsatı yakaladılar. Nisan ayı içerisinde gerçekleşen S.M.I.L.E.  K1  Öğretmen Eğitimi Projesi dönüşünde konuşan okul müdürü Selçuk Cura, öğretmenlerin katıldıkları kurstan bir çok bilgi ve projeyle döndüklerini belirterek ‘’Biz de Türkiye olarak mültecilere ev sahipliği yapan bir ülkeyiz. Farklı kültürlerin aynı okul, aynı sınıf ve aynı  sıralarda eğitim almasının zorluklarını mülteci göçü alan tüm kentlerimizin öğretmenleri yaşıyor. Bu projeyle farklı kültürlerin aynı ortamdaki eğitimleri ile ilgili bilgi ve tecrübeler alan öğretmenlerimizin yeni öğretim yılında daha başarılı bir eğitim vereceklerini  düşünüyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.