OKUL YOLUNDA YÜKLERİ HAFİFLETEN SIRT ÇANTALARI

EĞİTİM 02.09.2019 - 13:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1738+ kez okundu.
 

OKUL YOLUNDA YÜKLERİ HAFİFLETEN SIRT ÇANTALARI

  2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’na sayılı günler kalırken aileleri de alışveriş telaşı sardı. Farklı modelleri ile okula dönüşü keyifli hale getiriren XD Design sırt çantaları, avantajları sayesinde anne ve babaların vazgeçilmez tercihlerinden oluyor.  Oluşabilecek  omurga rahatsızlarına karşı yüzde 20 ağırlık hafifletme özelliği sunan XD Design, çocukları büyük bir yükten kurtarıyor. Ayrıca hırsızlığa karşı oluşturulmuş özel tasarımıyla fonksiyonel çözümler üreten marka, suya dayanıklı kumaş özelliğiyle de ön plana çıkıyor. Siyah, mavi, sarı, pembe ve gri renk seçenekleri ile her zevk ve stile uyum sağlayan XD Design sırt çantaları, tarzını yansıtmak isteyenlere yardımcı oluyor.   Kickstarter’ın tarihteki en fazla fonlanan sırt çantası olma unvanını elinde bulunduran, Hollanda’nın bu başarı hikâyesi artık Türkiye’de satışa sunuluyor. Omuz ve bel kısımlarına tam oturan yapısıyla mükemmel rahatlık sunan XD Design, fonksiyonel ve minimal tasarımıyla dikkat çekiyor.   Hem Rahat Hem Şık Görünüm Hem spor hem de klasik tarza uyum sağlayan modelleriyle XD Design koleksiyonunda yer alan sırt çantaları, öğrencilere kolaylık sağlarken aynı zamanda şık bir görünüm kazandırıyor. Ağır yüklere karşı olası omurga ve sırt ağrılarına pratik çözüm sunan marka, yüzde 20 hafifletme özelliği ile çocuklara okul yolunda rahatlık vadediyor. Rahat duruşu ve elverişli kullanımı ile ailelerin vazgeçilmezi olan XD Design sırt çantaları, Beymen, Vakkoroma ve Hippicon.com’da satışa sunuluyor.

 

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’na sayılı günler kalırken aileleri de alışveriş telaşı sardı. Farklı modelleri ile okula dönüşü keyifli hale getiriren XD Design sırt çantaları, avantajları sayesinde anne ve babaların vazgeçilmez tercihlerinden oluyor.  Oluşabilecek  omurga rahatsızlarına karşı yüzde 20 ağırlık hafifletme özelliği sunan XD Design, çocukları büyük bir yükten kurtarıyor. Ayrıca hırsızlığa karşı oluşturulmuş özel tasarımıyla fonksiyonel çözümler üreten marka, suya dayanıklı kumaş özelliğiyle de ön plana çıkıyor. Siyah, mavi, sarı, pembe ve gri renk seçenekleri ile her zevk ve stile uyum sağlayan XD Design sırt çantaları, tarzını yansıtmak isteyenlere yardımcı oluyor.

 

Kickstarter’ın tarihteki en fazla fonlanan sırt çantası olma unvanını elinde bulunduran, Hollanda’nın bu başarı hikâyesi artık Türkiye’de satışa sunuluyor. Omuz ve bel kısımlarına tam oturan yapısıyla mükemmel rahatlık sunan XD Design, fonksiyonel ve minimal tasarımıyla dikkat çekiyor.

 

Hem Rahat Hem Şık Görünüm

Hem spor hem de klasik tarza uyum sağlayan modelleriyle XD Design koleksiyonunda yer alan sırt çantaları, öğrencilere kolaylık sağlarken aynı zamanda şık bir görünüm kazandırıyor. Ağır yüklere karşı olası omurga ve sırt ağrılarına pratik çözüm sunan marka, yüzde 20 hafifletme özelliği ile çocuklara okul yolunda rahatlık vadediyor. Rahat duruşu ve elverişli kullanımı ile ailelerin vazgeçilmezi olan XD Design sırt çantaları, Beymen, Vakkoroma ve Hippicon.com’da satışa sunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.