Okullar açılacak, sıralar Sharpie Fine kalemler ile renklenecek

GÜNDEM 14.09.2018 - 13:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2595+ kez okundu.
 

Okullar açılacak, sıralar Sharpie Fine kalemler ile renklenecek

Sharpie Fine kalemlerle okul sıraları renklenirken ödevler, sanatsal çalışmalar ile sunumlar güvenle tamamlanıyor. Sağlıklı yapısı ve capcanlı renkleri ile tasarlanan her şey öğrencilere güven veriyor, yaratıcılıklarını da geliştiriyor. Duvardan ahşap veya metale, kumaştan strafor, tuvalile kartona kadar her yüzeye eşsiz ve göz alıcı çizimler yapacak, çalışmalarınızı gururla sergileyeceksiniz.   Sağlığa zararlı kimyasallar içermeyen Sharpie Fine kalemler öğrencilerin vazgeçilmezi. Bu kalemlerle tişörtlerden bardaklara,metaldenher çeşit kâğıda kadar tüm yüzeylere kalıcı tasarımlar, motifler yapılabiliyor. Hayal gücünün duvarları ortadan kalkıyor. 24’ten fazla renk seçeneğine sahip Sharpie Fine kalemler öğrencilerin gerek sanatsal gerekse de proje çalışmalarında onlara ilham veriyor.Çabuk kuruyan bu kalemlerle ortaya koyulanrengârenk resimler ya da yazılarsolmuyor, kalıcılık ve ilk günkü ışıltı devam ediyor. Model, yazı ve motifte sınır tanınmıyor. Her yüzeye kalıcı resimler Hayaller, yaratıcılıkla kumaş yüzeylere bile rahatlıkla yansıyabiliyor.Sharpie Fine kalemler ile yapılacak her şey hayal gücünün avuçlarında. Yalnızca düşleyin, sonra güvenle yaratın.Sharpie Fine kalemlerin mürekkepleri ve gövdelerinde kullanılan malzemeleri sağlık ile kalite açısından çok sıkı güvenlik testlerinden geçiriliyor. Hobi edinmek isteyenler veya her alanda çalışmalar ortaya koymayıarzu eden öğrenciler güvenle tercih ediyor. Eğlence, sanat ve doğallığın bir araya geldiği Sharpie Fine kalemlertüm seçkin kırtasiyelerde alıcılarını bekliyor. Tekli fiyatı 4.80 TL.  

Sharpie Fine kalemlerle okul sıraları renklenirken ödevler, sanatsal çalışmalar ile sunumlar güvenle tamamlanıyor. Sağlıklı yapısı ve capcanlı renkleri ile tasarlanan her şey öğrencilere güven veriyor, yaratıcılıklarını da geliştiriyor. Duvardan ahşap veya metale, kumaştan strafor, tuvalile kartona kadar her yüzeye eşsiz ve göz alıcı çizimler yapacak, çalışmalarınızı gururla sergileyeceksiniz.

 

Sağlığa zararlı kimyasallar içermeyen Sharpie Fine kalemler öğrencilerin vazgeçilmezi. Bu kalemlerle tişörtlerden bardaklara,metaldenher çeşit kâğıda kadar tüm yüzeylere kalıcı tasarımlar, motifler yapılabiliyor. Hayal gücünün duvarları ortadan kalkıyor. 24’ten fazla renk seçeneğine sahip Sharpie Fine kalemler öğrencilerin gerek sanatsal gerekse de proje çalışmalarında onlara ilham veriyor.Çabuk kuruyan bu kalemlerle ortaya koyulanrengârenk resimler ya da yazılarsolmuyor, kalıcılık ve ilk günkü ışıltı devam ediyor. Model, yazı ve motifte sınır tanınmıyor.

Her yüzeye kalıcı resimler

Hayaller, yaratıcılıkla kumaş yüzeylere bile rahatlıkla yansıyabiliyor.Sharpie Fine kalemler ile yapılacak her şey hayal gücünün avuçlarında. Yalnızca düşleyin, sonra güvenle yaratın.Sharpie Fine kalemlerin mürekkepleri ve gövdelerinde kullanılan malzemeleri sağlık ile kalite açısından çok sıkı güvenlik testlerinden geçiriliyor. Hobi edinmek isteyenler veya her alanda çalışmalar ortaya koymayıarzu eden öğrenciler güvenle tercih ediyor. Eğlence, sanat ve doğallığın bir araya geldiği Sharpie Fine kalemlertüm seçkin kırtasiyelerde alıcılarını bekliyor. Tekli fiyatı 4.80 TL.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.