Okullar arası Genç Erkekler B Boks İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi

SPOR 14.12.2019 - 13:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1722+ kez okundu.
 

Okullar arası Genç Erkekler B Boks İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi

  Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğünün faaliyet programında yer alan "Okullar arası Genç Erkekler B Boks İl Birinciliği Müsabakaları" tamamlandı. Boks Adana İl Temsilcisi Ercan Balamir, 5 Ocak Stadı Tribün Altı Boks Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakaların büyük çekişmelere sahne olduğunu belirtti. Balamir, "Okullar arası müsabakalarda başarılı olan sporcularımızı kulüplere kazandırıp daha sistemli bir şekilde çalışmasını sağlayacağız. İnanıyorum ki sporcularımız ileriki maçlarda gösterecekleri başarılarla Adana'mızı temsil edecekler. Buradan başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. " Dedi. Müsabakaların sonunda dereceye giren sporcuların madalyalarını Boks Adana İl Temsilcisi Ercan Balamir, Boks Bölge Antrenörü Ercüment Erdoğan ile Süleyman Sırrı Sevindik, hakemler ve okulların beden eğitimi öğretmenleri verdi. Ayrıca müsabakalarda görev alan hakemlere de Balamir tarafından plaket takdim edildi. Müsabakalarda birinci olan sporcuların isimleri şu şekilde: 49 Kg: Alican Yavuz 52 Kg: Ceyhan Almak 56 Kg: Oğuzhan Özdemir 60 Kg: İbrahim Bozdoğan 64 Kg: Mert Yarar 69 Kg: Recep Tayyip Akdeniz 75 Kg: Muhammed Ali Arslan 91 Kg: Selim Tek Budak +91 Kg: Emirhan Yücel

 

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğünün faaliyet programında yer alan "Okullar arası Genç Erkekler B Boks İl Birinciliği Müsabakaları" tamamlandı.

Boks Adana İl Temsilcisi Ercan Balamir, 5 Ocak Stadı Tribün Altı Boks Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakaların büyük çekişmelere sahne olduğunu belirtti. Balamir, "Okullar arası müsabakalarda başarılı olan sporcularımızı kulüplere kazandırıp daha sistemli bir şekilde çalışmasını sağlayacağız. İnanıyorum ki sporcularımız ileriki maçlarda gösterecekleri başarılarla Adana'mızı temsil edecekler. Buradan başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. " Dedi.

Müsabakaların sonunda dereceye giren sporcuların madalyalarını Boks Adana İl Temsilcisi Ercan Balamir, Boks Bölge Antrenörü Ercüment Erdoğan ile Süleyman Sırrı Sevindik, hakemler ve okulların beden eğitimi öğretmenleri verdi. Ayrıca müsabakalarda görev alan hakemlere de Balamir tarafından plaket takdim edildi.

Müsabakalarda birinci olan sporcuların isimleri şu şekilde:

49 Kg: Alican Yavuz

52 Kg: Ceyhan Almak

56 Kg: Oğuzhan Özdemir

60 Kg: İbrahim Bozdoğan

64 Kg: Mert Yarar

69 Kg: Recep Tayyip Akdeniz

75 Kg: Muhammed Ali Arslan

91 Kg: Selim Tek Budak

+91 Kg: Emirhan Yücel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.