Okullar arası Yıldızlar Karate Adana İl Seçmeleri Sonuçlandı

SPOR 04.03.2019 - 14:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2093+ kez okundu.
 

Okullar arası Yıldızlar Karate Adana İl Seçmeleri Sonuçlandı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği “Okullar arası Yıldızlar Karate Adana İl Seçmeleri" sona erdi. Asım Savaş Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalarda 60 okuldan 334 sporcu seçmelerde başarılı olabilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. Müsabaka sonrası sporcu gençlere seslenen Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır, “Oldukça renkli geçen müsabakalara şahit olduk ve bir o kadar da sporcularımızın başarılarından dolayı gurur duyduk. Buradan seçmelerde başarılı olan tüm sporcu kardeşlerimi ve antrenörlerini tebrik ediyorum” diye konuştu.  Müsabakaların sonunda dereceye giren sporcuların madalyalarını Sarıçam Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Bilgiç, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır, Antrenörler ve okulların Beden Eğitimi Öğretmenleri verdi. SEÇMELERİN SONUNDA KİMLER DERECEYE GİRDİ? Yıldız Kızlar Kata : Sudenaz Altunay Yıldız Kızlar Kumite :                     34 Kilo 1. Esin Saygan                                                      38 Kilo 1. Ebrar Sevde Tokses  42 Kilo 1. Şevval İkbal Özdemir 46 Kilo 1. Sudenaz Altunay 50 Kilo 1. Mihriban Güngör 54 Kilo 1. Simay Cünnük +54 Kilo 1. Fatma Nisa Tunç Yıldız Erkekler Kata : 1. Recep Metehan Burhan Yıldız Erkekler Kumite :               28 Kilo 1. Atacan Özder                                                32 Kilo 1. Muhammet Anıl Elçi                   36 Kilo 1. Oğuzhan Başbudak 40 Kilo 1. Diyar Hasanoğlu 44 Kilo 1. Anıl Görkem Sağlam 48 Kilo 1. Ozan Efe İpekdağ 52 Kilo 1. Emirhan Keskinkılıç 56 Kilo 1. Mehmet Akif Demir 60 Kilo 1. Muhammet Hasanoğlu +60 Kilo 1. Kemal Efe Köseaydın  

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği “Okullar arası Yıldızlar Karate Adana İl Seçmeleri" sona erdi.

Asım Savaş Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalarda 60 okuldan 334 sporcu seçmelerde başarılı olabilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler.

Müsabaka sonrası sporcu gençlere seslenen Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır, “Oldukça renkli geçen müsabakalara şahit olduk ve bir o kadar da sporcularımızın başarılarından dolayı gurur duyduk. Buradan seçmelerde başarılı olan tüm sporcu kardeşlerimi ve antrenörlerini tebrik ediyorum” diye konuştu. 

Müsabakaların sonunda dereceye giren sporcuların madalyalarını Sarıçam Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Bilgiç, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır, Antrenörler ve okulların Beden Eğitimi Öğretmenleri verdi.

SEÇMELERİN SONUNDA KİMLER DERECEYE GİRDİ?

Yıldız Kızlar Kata :

  1. Sudenaz Altunay

Yıldız Kızlar Kumite :                    

34 Kilo 1. Esin Saygan                                                     

38 Kilo 1. Ebrar Sevde Tokses 

42 Kilo 1. Şevval İkbal Özdemir

46 Kilo 1. Sudenaz Altunay

50 Kilo 1. Mihriban Güngör

54 Kilo 1. Simay Cünnük

+54 Kilo 1. Fatma Nisa Tunç

Yıldız Erkekler Kata :

1. Recep Metehan Burhan

Yıldız Erkekler Kumite :              

28 Kilo 1. Atacan Özder                                               

32 Kilo 1. Muhammet Anıl Elçi                  

36 Kilo 1. Oğuzhan Başbudak

40 Kilo 1. Diyar Hasanoğlu

44 Kilo 1. Anıl Görkem Sağlam

48 Kilo 1. Ozan Efe İpekdağ

52 Kilo 1. Emirhan Keskinkılıç

56 Kilo 1. Mehmet Akif Demir

60 Kilo 1. Muhammet Hasanoğlu

+60 Kilo 1. Kemal Efe Köseaydın

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.