Ömer Caf Koşusu’nu Kırmızıkaya kazandı

SPOR 28.12.2018 - 17:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1299+ kez okundu.
 

Ömer Caf Koşusu’nu Kırmızıkaya kazandı

  8 atın katıldığı 6’lının 2.ayağında koşulan Ömer Caf Kupalı Koşusu’nu jokey Etem Kaya’nın bindiği Kırmızıkaya kazandı. Kum pistte 1400 metre koşulan yarış sonunda düzenlenen ödül törenine merhumun kızı Ayşe Caf Balyemez ve torunu Tuğba Balyemez ile bir diğer torunu Nazlı Bostancı ile konuklar katıldı. Yeşiloba Hipodrom Müdürü Boral Güralp’e merhum Ömer Caf’ın torunu Tuğba Balyemez teşekkür plaketi takdim etti. ÖMER CAF KİMDİR? 1925 yılında Adana’da doğan Ömer Caf, özellikle arap atları konusundaki engin bilgi ve tecrübesiyle uzun yıllar Satvet, Canberk, Ünal, Ertuğrul gibi şampiyon safkanları yetiştirdi. Hatay Koşusu, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Kupası, Cumhuriyet Kupası gibi bir çok önemli kupayı kazanma başarısı gösteren Ömer Caf  1976 yılında vefat etti.  

 

8 atın katıldığı 6’lının 2.ayağında koşulan Ömer Caf Kupalı Koşusu’nu jokey Etem Kaya’nın bindiği Kırmızıkaya kazandı.

Kum pistte 1400 metre koşulan yarış sonunda düzenlenen ödül törenine merhumun kızı Ayşe Caf Balyemez ve torunu Tuğba Balyemez ile bir diğer torunu Nazlı Bostancı ile konuklar katıldı.

Yeşiloba Hipodrom Müdürü Boral Güralp’e merhum Ömer Caf’ın torunu Tuğba Balyemez teşekkür plaketi takdim etti.

ÖMER CAF KİMDİR?

1925 yılında Adana’da doğan Ömer Caf, özellikle arap atları konusundaki engin bilgi ve tecrübesiyle uzun yıllar Satvet, Canberk, Ünal, Ertuğrul gibi şampiyon safkanları yetiştirdi.

Hatay Koşusu, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Kupası, Cumhuriyet Kupası gibi bir çok önemli kupayı kazanma başarısı gösteren Ömer Caf  1976 yılında vefat etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.