ÖNCE BÜYÜKŞEHİR SONRA ASKİ’YE BORÇ YETKİSİ

GÜNDEM 11.01.2018 - 15:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2372+ kez okundu.
 

ÖNCE BÜYÜKŞEHİR SONRA ASKİ’YE BORÇ YETKİSİ

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin CHP’li ve AK Partili üyeleri yeni yılda Başkan Sözlü’yü sevindirdi.
Adana Büyükşehir Belediyesi, AK Parti ile CHP’li meclis üyelerinin de oylarıyla Meclis’ten 175 milyon TL’lik borçlanma yetkisi aldı. Dün de Büyükşehir Belediye Meclisi, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (ASKİ) İller Bankası’ndan kullanacağı toplamda 125 milyon 200 bin TL’yi bulan kredi için onay verdi.  PARANIN NEREYE HARNACAĞI BELLİ OLDU  Büyükşehir Belediyesi’nin kullanacağı 175 milyon liralık borçlanma yetkisinde, paranın nerelere harcanacağı da Meclis üyelerine komisyonlarda tek tek anlatıldı. AK Partili Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ozan Gülaçtı’nın verdiği bilgiye göre, 80 milyon lira işçilerin bugüne kadar alacakları için kullanılacak, 28 milyon TL. belediyeye alınacak 60 otobüs için harcanacak, 12 milyon 750 bin lira ise ilçe belediyelerinin Çevre Temizlik Vergisi borçlarının ödenmesine verilecek. Büyükşehir Belediyesi 36,25 milyon lirayı yatırımlar için kullanacak, 18 milyon TL ise asfalt yapımındaki btüme ödenecek.  SANKO ASFALT ŞANTİYESİ YAPTIRIYOR Bu arada, Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkanvekili Murat Cevheri Bucak başkanlığında bir araya geldi. Meclis, Sanko’nun merkez Yüreğir ilçesi Yakapınar (Misis) mahallesinde belediyeye ait taşınmaz üzerinde yaptıracağı asfalt şantiyesine 30 yıllığına olur verdi. ASKİ’nin İller Bankası’ndan kullanacağı biri 60 milyon, diğeri 65 milyon tutarındaki iki borçlanması da Meclis’te kabul edildi.
Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin CHP’li ve AK Partili üyeleri yeni yılda Başkan Sözlü’yü sevindirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, AK Parti ile CHP’li meclis üyelerinin de oylarıyla Meclis’ten 175 milyon TL’lik borçlanma yetkisi aldı. Dün de Büyükşehir Belediye Meclisi, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (ASKİ) İller Bankası’ndan kullanacağı toplamda 125 milyon 200 bin TL’yi bulan kredi için onay verdi. 

PARANIN NEREYE HARNACAĞI BELLİ OLDU 
Büyükşehir Belediyesi’nin kullanacağı 175 milyon liralık borçlanma yetkisinde, paranın nerelere harcanacağı da Meclis üyelerine komisyonlarda tek tek anlatıldı. AK Partili Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ozan Gülaçtı’nın verdiği bilgiye göre, 80 milyon lira işçilerin bugüne kadar alacakları için kullanılacak, 28 milyon TL. belediyeye alınacak 60 otobüs için harcanacak, 12 milyon 750 bin lira ise ilçe belediyelerinin Çevre Temizlik Vergisi borçlarının ödenmesine verilecek. Büyükşehir Belediyesi 36,25 milyon lirayı yatırımlar için kullanacak, 18 milyon TL ise asfalt yapımındaki btüme ödenecek. 
SANKO ASFALT ŞANTİYESİ YAPTIRIYOR
Bu arada, Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkanvekili Murat Cevheri Bucak başkanlığında bir araya geldi. Meclis, Sanko’nun merkez Yüreğir ilçesi Yakapınar (Misis) mahallesinde belediyeye ait taşınmaz üzerinde yaptıracağı asfalt şantiyesine 30 yıllığına olur verdi. ASKİ’nin İller Bankası’ndan kullanacağı biri 60 milyon, diğeri 65 milyon tutarındaki iki borçlanması da Meclis’te kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.