ÖNCE GÜRÜLTÜ YAPTI SONRA BİBER GAZI SIKTI

SAĞLIK-YAŞAM 24.05.2020 - 12:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2026+ kez okundu.
 

ÖNCE GÜRÜLTÜ YAPTI SONRA BİBER GAZI SIKTI

Denizli'de bir apartmanda komşular arasında yaşanan kavga karakolda bitti. Karakolda ifade verdikten sonra geri gelen kadınlardan birisi bina içinde biber gazı sıkınca bütün bina gece vakti sokağa döküldü. Olayda, gazdan etkilenen bina sakinlerinden 2 kişi hastaneye kaldırıldı. ÖNCE GÜRÜLTÜ YAPTI SONRA BİBER GAZI SIKTI Merkezefendi ilçesi iddialara göre, F.S. isimli kadın gürültü konusu yüzünden bina sakinleri ile tartıştı. Tartışma sonrası balkona çıkan ve aşağıya saksı ile ne bulduysa atan F.S.'den komşuları şikayetçi olunca bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler F.S. ile şikayetçi olan tarafları karakola götürdü. Karakolda ifade veren F.S. geri geldikten sonra iddialara göre akıllara zarar bir şey yaparak bina içerisinde biber gazı sıktı.  

Denizli'de bir apartmanda komşular arasında yaşanan kavga karakolda bitti. Karakolda ifade verdikten sonra geri gelen kadınlardan birisi bina içinde biber gazı sıkınca bütün bina gece vakti sokağa döküldü. Olayda, gazdan etkilenen bina sakinlerinden 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

ÖNCE GÜRÜLTÜ YAPTI SONRA BİBER GAZI SIKTI

Merkezefendi ilçesi iddialara göre, F.S. isimli kadın gürültü konusu yüzünden bina sakinleri ile tartıştı. Tartışma sonrası balkona çıkan ve aşağıya saksı ile ne bulduysa atan F.S.'den komşuları şikayetçi olunca bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler F.S. ile şikayetçi olan tarafları karakola götürdü. Karakolda ifade veren F.S. geri geldikten sonra iddialara göre akıllara zarar bir şey yaparak bina içerisinde biber gazı sıktı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.