Onkoloji Hastalarına ‘Moral Ziyareti’

14.06.2018 - 11:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2045+ kez okundu.
 

Onkoloji Hastalarına ‘Moral Ziyareti’

- Kanserle Mücadele eden ve her geçen gün daha da iyiye giden Adana 23. ve 24. dönem milletvekili Fatoş Gürkan Şehir Hastanesi’nde tedavi gören onkoloji hastalarına moral ziyaretinde bulunarak onları sevindirdi.
“Umut Yolcuları” adı altında sosyal sorumluluk projesi  hazırlayan bir grup hayırsever gönüllü yaptıkları hizmetlerle örnek olmayı sürdürüyor. “Umut Yolcuları” bu kez eski milletvekili Fatoş Gürkan ile birlikte Şehir Hastanesi’nde kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkinleri  ziyaret edip, çeşitli hediyeler vererek, onlara adeta birer umut oldu. Gönüllülerle birlikte Onkoloji hastalarını tek tek ziyaret ederek ‘Geçmiş olsun’ dileklerini sunan Gürkan, kendisinin de aynı hastalıktan tedavi gördüğünü ancak, bu hastalığın en büyük düşmanının moral olduğunu söyledi. Hastalara destek olan Gürkan, "Kanser hastalığının diğer hastalıkların dışında bir hastalık olmadığını, artık tedavi edilebildiğini, hayatın devam ettiğini hatırlatmaya çalışıyoruz” diyerek motive  etti. Umut yolcuları grubu da, “Amacımız sevgiye ihtiyacı olan hasta çocuklarımız ve huzurevindeki yaşlılarımızı bir nebze olsun mutlu edebilmekti. Biliyorduk ki, küçük kardeşlerimizin ve yaşlılarımızın yüzündeki mutluluğa tanık olmak her şeye değiyor.  Sevinçle karşılandığımız küçük yüreklere çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi teslim ettik. Bu sosyal projede bizlere desteğini esirgemeyen hastane yetkililerine de teşekkür ederiz.” Dediler. Kendilerini hastanede yalnız bırakmayan hasta ve hasta yakınları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Fatoş Gürkan  ve gönüllü heyetine teşekkür ettiler.    
- Kanserle Mücadele eden ve her geçen gün daha da iyiye giden Adana 23. ve 24. dönem milletvekili Fatoş Gürkan Şehir Hastanesi’nde tedavi gören onkoloji hastalarına moral ziyaretinde bulunarak onları sevindirdi.

“Umut Yolcuları” adı altında sosyal sorumluluk projesi  hazırlayan bir grup hayırsever gönüllü yaptıkları hizmetlerle örnek olmayı sürdürüyor. “Umut Yolcuları” bu kez eski milletvekili Fatoş Gürkan ile birlikte Şehir Hastanesi’nde kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkinleri  ziyaret edip, çeşitli hediyeler vererek, onlara adeta birer umut oldu. Gönüllülerle birlikte Onkoloji hastalarını tek tek ziyaret ederek ‘Geçmiş olsun’ dileklerini sunan Gürkan, kendisinin de aynı hastalıktan tedavi gördüğünü ancak, bu hastalığın en büyük düşmanının moral olduğunu söyledi.

Hastalara destek olan Gürkan, "Kanser hastalığının diğer hastalıkların dışında bir hastalık olmadığını, artık tedavi edilebildiğini, hayatın devam ettiğini hatırlatmaya çalışıyoruz” diyerek motive  etti.

Umut yolcuları grubu da, “Amacımız sevgiye ihtiyacı olan hasta çocuklarımız ve huzurevindeki yaşlılarımızı bir nebze olsun mutlu edebilmekti. Biliyorduk ki, küçük kardeşlerimizin ve yaşlılarımızın yüzündeki mutluluğa tanık olmak her şeye değiyor.  Sevinçle karşılandığımız küçük yüreklere çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi teslim ettik. Bu sosyal projede bizlere desteğini esirgemeyen hastane yetkililerine de teşekkür ederiz.” Dediler.

Kendilerini hastanede yalnız bırakmayan hasta ve hasta yakınları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Fatoş Gürkan  ve gönüllü heyetine teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.