: “Onlar vaat eder biz icra ederiz”

SİYASET 03.11.2018 - 14:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1635+ kez okundu.
 

: “Onlar vaat eder biz icra ederiz”

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan’da Evren Sitesi ve Yüreğir’de Levent Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi “GÖRÜNMEYEN REHABİLİTE HİZMETİMİZ ÇOK DAHA ÖNEMLİ” Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü hemşerileri ile kucaklaşmaya devam ediyor. Kent insanın refah toplumunun bir parçası olmasını arzulayan Başkan Hüseyin Sözlü, onların sorun, talep ve takdirlerini dinlemek için mesaisinin büyük bir kısmını hemşerilerinin arasında geçiriyor. Son olarak Seyhan’ın Yeşilyurt Mahallesi’nde Evren Sitesi’nde ve Yüreğir’in Levent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Hüseyin Sözlü, Adana’nın gelecek yüz yılının planlamasını ve fiziki rehabilite çalışmalarını gerçekleştirdiklerini, halk tarafından görünmeyen bu hizmetin kentte yaptıkları köprüler, asfaltlamalardan daha önemli olduğunu belirtti. “DOĞRU ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ” Adana’nın yakın zamanda büyük bir sınavdan geçtiğini son yağmurda metrekare başına düşen yağmurun ASKİ ekiplerinin doğru çalışma yürüttüğünün göstergesi olduğunu ifade ederken geride bıraktıkları dört buçuk yıllık hizmet süresinde Adana’nın festivaller şehri olduğunu, geçmiş yıllardaki kaosun sonlandırıldığını söyledi. Başkan Sözlü konuşmasının devamında yaklaşan 2019 mahalli idareler seçimlerine yönelik siyasi ikbal hayali ile vatandaşa gelen adayların ancak vaat edebileceği ifade ederek “Onlar vaat eder biz icra ederiz” dedi. Başkan Sözlü’nün konuşmalarının ardından vatandaşlar sorun, talep ve takdirlerini dile getirdi.    

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan’da Evren Sitesi ve Yüreğir’de Levent Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi

“GÖRÜNMEYEN REHABİLİTE HİZMETİMİZ ÇOK DAHA ÖNEMLİ”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü hemşerileri ile kucaklaşmaya devam ediyor. Kent insanın refah toplumunun bir parçası olmasını arzulayan Başkan Hüseyin Sözlü, onların sorun, talep ve takdirlerini dinlemek için mesaisinin büyük bir kısmını hemşerilerinin arasında geçiriyor. Son olarak Seyhan’ın Yeşilyurt Mahallesi’nde Evren Sitesi’nde ve Yüreğir’in Levent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Hüseyin Sözlü, Adana’nın gelecek yüz yılının planlamasını ve fiziki rehabilite çalışmalarını gerçekleştirdiklerini, halk tarafından görünmeyen bu hizmetin kentte yaptıkları köprüler, asfaltlamalardan daha önemli olduğunu belirtti.

“DOĞRU ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ”

Adana’nın yakın zamanda büyük bir sınavdan geçtiğini son yağmurda metrekare başına düşen yağmurun ASKİ ekiplerinin doğru çalışma yürüttüğünün göstergesi olduğunu ifade ederken geride bıraktıkları dört buçuk yıllık hizmet süresinde Adana’nın festivaller şehri olduğunu, geçmiş yıllardaki kaosun sonlandırıldığını söyledi. Başkan Sözlü konuşmasının devamında yaklaşan 2019 mahalli idareler seçimlerine yönelik siyasi ikbal hayali ile vatandaşa gelen adayların ancak vaat edebileceği ifade ederek “Onlar vaat eder biz icra ederiz” dedi.

Başkan Sözlü’nün konuşmalarının ardından vatandaşlar sorun, talep ve takdirlerini dile getirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.