Optimum AVM’deki, XBOX Oyun Turnuvasını Babalar Kazandı

19.06.2018 - 09:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2172+ kez okundu.
 

Optimum AVM’deki, XBOX Oyun Turnuvasını Babalar Kazandı

XBOX Oyun Turnuvasında Babaları İçin Yarıştılar
ADANA– Adana’daki kültür, sanat ve sportif etkinliklerin buluşma noktası Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, “Yuvalarının çınar ağacı” babalar ile çocuklarını sanal futbol şöleninde buluşturdu.   Ulusal ve uluslararası marka karması ile her zevke ve bütçeye uygun bol alternatifli alışveriş imkanı sunan Adana Optimum, ziyaretçilerini özel gün ve gecelere özgü etkinliklerle karşılamaya devam ediyor.   Optimum’da yer alan teknoloji devi Media Markt,  Babalar Günü’de babalar ve çocuklarına sanal futbol turnuvası ile unutulmaz bir gün yaşattı.  Dünya Kupası maçları ile futbol fırtınasının estiği şu günlerde, babalar ve çocukları Microsoft’un yeni nesil konsolu Xbox ile futbolun keyfini çıkardı. Yüksek çözünürlük, orijinal piksel, geliştirilmiş renk ayrıntıları ile dünyanın en güçlü oyun konsolu olarak bilinen Xbox ile futbolun heyecanını doyasıya yaşayan babalar bu özel günlerinde  çocukluk günlerine döndüler.   Canlı maçları aratmayacak atmosferdeki çekişmeli karşılaşmalar neşeli anlara sahne oldu. Crıstıano Ronaldo ve Lionel Messi gibi dünyaca ünlü futbolcu figürlerinin yer aldığı video oyununda gerçeğe eşdeğer maç deneyimini yaşayan takımlar, keyifli  dakikalar geçirdi.    Gerçek bir maçtaki kuralların uygulandığı sanal oyunda kıyasıya bir performans gösteren babalar ve çocukları futbol coşkusuyla mutlu oldu. Turnuvanın sonunda birinci olan takıma  Xbox One S Konsol, ikinciye tablet, üçüncüye traş seti hediye edildi.  
XBOX Oyun Turnuvasında Babaları İçin Yarıştılar

ADANA– Adana’daki kültür, sanat ve sportif etkinliklerin buluşma noktası Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, “Yuvalarının çınar ağacı” babalar ile çocuklarını sanal futbol şöleninde buluşturdu.

 

Ulusal ve uluslararası marka karması ile her zevke ve bütçeye uygun bol alternatifli alışveriş imkanı sunan Adana Optimum, ziyaretçilerini özel gün ve gecelere özgü etkinliklerle karşılamaya devam ediyor.

 

Optimum’da yer alan teknoloji devi Media Markt,  Babalar Günü’de babalar ve çocuklarına sanal futbol turnuvası ile unutulmaz bir gün yaşattı.  Dünya Kupası maçları ile futbol fırtınasının estiği şu günlerde, babalar ve çocukları Microsoft’un yeni nesil konsolu Xbox ile futbolun keyfini çıkardı. Yüksek çözünürlük, orijinal piksel, geliştirilmiş renk ayrıntıları ile dünyanın en güçlü oyun konsolu olarak bilinen Xbox ile futbolun heyecanını doyasıya yaşayan babalar bu özel günlerinde  çocukluk günlerine döndüler.

 

Canlı maçları aratmayacak atmosferdeki çekişmeli karşılaşmalar neşeli anlara sahne oldu. Crıstıano Ronaldo ve Lionel Messi gibi dünyaca ünlü futbolcu figürlerinin yer aldığı video oyununda gerçeğe eşdeğer maç deneyimini yaşayan takımlar, keyifli  dakikalar geçirdi. 

 

Gerçek bir maçtaki kuralların uygulandığı sanal oyunda kıyasıya bir performans gösteren babalar ve çocukları futbol coşkusuyla mutlu oldu. Turnuvanın sonunda birinci olan takıma  Xbox One S Konsol, ikinciye tablet, üçüncüye traş seti hediye edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.