ORMANI ZEHİR ÜSSÜ YAPMIŞLAR!

29.05.2018 - 12:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1770+ kez okundu.
 

ORMANI ZEHİR ÜSSÜ YAPMIŞLAR!

Zehir tacirlerinin bulduğu yöntemi Jandarma çözdü. Ormanda uyuşturucu bitkisi ‘hint keneviri’ ekenleri yakaladı.
Adana’nın merkez Yüreğir ile Kozan ilçelerinde, uyuşturucu madde yapımında kullanılan 14 bin 696 kök hint keneviri, 1 kilo 402 gram kubar esrar maddesi ile 26 adet bakır sikke ele geçirildi.  Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, zehir tacirlerine fırsat vermiyor. Jandarma ekipleri, Yüreğir ilçesinde ormanlık bölge içine ekilmiş 11 bin 876 kök kenevir bitkisi ele geçirdi, ayrıca 1 kilo 402 gram kubar esrar maddesine de el koydu. Bu arada Yüreğir ilçesinde 1’inci derece sit alanında kaçak kazı yaptığı belirlenen bir kişinin evinde yapılan aramada, 180 kök kenevir bitkisi, 26 adet bakır sikke, 1 adet dedektör ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği bulundu. Jandarma ekipleri, Kozan ilçesinde de yine ormanlık alan içine ekilmiş halde 2 bin 640 kök hint keneviri ele geçirdi.  Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli hakkındaki yasal işlemler ise sürüyor.
Zehir tacirlerinin bulduğu yöntemi Jandarma çözdü. Ormanda uyuşturucu bitkisi ‘hint keneviri’ ekenleri yakaladı.

Adana’nın merkez Yüreğir ile Kozan ilçelerinde, uyuşturucu madde yapımında kullanılan 14 bin 696 kök hint keneviri, 1 kilo 402 gram kubar esrar maddesi ile 26 adet bakır sikke ele geçirildi. 
Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, zehir tacirlerine fırsat vermiyor. Jandarma ekipleri, Yüreğir ilçesinde ormanlık bölge içine ekilmiş 11 bin 876 kök kenevir bitkisi ele geçirdi, ayrıca 1 kilo 402 gram kubar esrar maddesine de el koydu. Bu arada Yüreğir ilçesinde 1’inci derece sit alanında kaçak kazı yaptığı belirlenen bir kişinin evinde yapılan aramada, 180 kök kenevir bitkisi, 26 adet bakır sikke, 1 adet dedektör ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği bulundu. Jandarma ekipleri, Kozan ilçesinde de yine ormanlık alan içine ekilmiş halde 2 bin 640 kök hint keneviri ele geçirdi. 
Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli hakkındaki yasal işlemler ise sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.