Oto Center'de Ayyıldız dönemi

GÜNDEM 12.01.2020 - 19:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2524+ kez okundu.
 

Oto Center'de Ayyıldız dönemi

Adana Oto Center Sitesi'ndeki başkanlık seçimini Ramazan Ayyıldız kazandı.  Oto Center Yönetim binasındaki seçim centilmenlik içinde geçti. Oto Center 2. Başkanı Mahmut Şen, kendisi ile yarışan Ramazan Ayyıldız ile birlikte ele poz verdi. Seçimlerde Ayyıldız'ın listesi kazandı. Oto Center yönetimi şu isimlerden oluştu: Ramazan Ayyıldız (Başkan), Ali Eskizergi, Celal Oğuz, Şehmus Keser, Sadık Demirkol, İhsan Acer, İbrahim Şeker, Fevzi Demircan ve Sami Kızılay.  Yeni seçilen başkan Ayyıldız, görevi Oto Center Başkanı Şakir Kara'dan devralacak.

Adana Oto Center Sitesi'ndeki başkanlık seçimini Ramazan Ayyıldız kazandı. 

Oto Center Yönetim binasındaki seçim centilmenlik içinde geçti. Oto Center 2. Başkanı Mahmut Şen, kendisi ile yarışan Ramazan Ayyıldız ile birlikte ele poz verdi. Seçimlerde Ayyıldız'ın listesi kazandı. Oto Center yönetimi şu isimlerden oluştu: Ramazan Ayyıldız (Başkan), Ali Eskizergi, Celal Oğuz, Şehmus Keser, Sadık Demirkol, İhsan Acer, İbrahim Şeker, Fevzi Demircan ve Sami Kızılay. 
Yeni seçilen başkan Ayyıldız, görevi Oto Center Başkanı Şakir Kara'dan devralacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.