OTOGARDAN PİS KOKULAR GELİYOR!

GÜNDEM 26.03.2020 - 16:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1874+ kez okundu.
 

OTOGARDAN PİS KOKULAR GELİYOR!

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait Mersin yolu üzeri Fevzipaşa mahallesindeki şehirler arası otogarda, atıl haldeki işyerlerleri mezbeleliğe döndü. Tuvalet gibi kullanılan atıl işyerlerindeki kötü koku, esnaf ile bu yolu kullanarak otogara girenlere nefes aldırmıyor.  PEK İÇ AÇICI DEĞİL  Adana, 2 milyonu aşan nüfusuyla, Türkiye’nin önemli şehirlerinden biri. Sanayi ve ticaretin önemli üssü, Türkiye’nin sayılı festivalleri, çeşitli etkinlikler ile önemli film prodüksiyonlarına da ev sahipliği yapıyor. Hergün yüzlerce insanın görüp geçtiği şehrin otogarı pek iç açıcı değil.  ÇEKİ-DÜZEN VERİLMELİ  Özel havacılığın yaygınlaşması otogarları atıl duruma düşürünce, buranın işletmesini elinde bulunduran Büyükşehir Belediyesi de adeta buradan elini çekti. 27 yıldan bu yana şehirlerarası yolcu taşımacılığının uğrak yeri Fevzipaşa mahallesindeki otogara acilen çeki-düzen verilmesi gerekiyor.  130 DÖNÜM ALANI VAR Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Sözlü döneminde, yeni bir otogar için planlama yapıldı, ancak o da rafa kaldırıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin sahibi olduğu otogar 130 dönümlük bir alanda hizmet veriyor. Yapıldığı dönemde çevre illere göre, geçer not alan otogar bugün ise adeta ‘SOS’ veriyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait Mersin yolu üzeri Fevzipaşa mahallesindeki şehirler arası otogarda, atıl haldeki işyerlerleri mezbeleliğe döndü. Tuvalet gibi kullanılan atıl işyerlerindeki kötü koku, esnaf ile bu yolu kullanarak otogara girenlere nefes aldırmıyor. 

PEK İÇ AÇICI DEĞİL 
Adana, 2 milyonu aşan nüfusuyla, Türkiye’nin önemli şehirlerinden biri. Sanayi ve ticaretin önemli üssü, Türkiye’nin sayılı festivalleri, çeşitli etkinlikler ile önemli film prodüksiyonlarına da ev sahipliği yapıyor. Hergün yüzlerce insanın görüp geçtiği şehrin otogarı pek iç açıcı değil. 
ÇEKİ-DÜZEN VERİLMELİ 
Özel havacılığın yaygınlaşması otogarları atıl duruma düşürünce, buranın işletmesini elinde bulunduran Büyükşehir Belediyesi de adeta buradan elini çekti. 27 yıldan bu yana şehirlerarası yolcu taşımacılığının uğrak yeri Fevzipaşa mahallesindeki otogara acilen çeki-düzen verilmesi gerekiyor. 
130 DÖNÜM ALANI VAR
Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Sözlü döneminde, yeni bir otogar için planlama yapıldı, ancak o da rafa kaldırıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin sahibi olduğu otogar 130 dönümlük bir alanda hizmet veriyor. Yapıldığı dönemde çevre illere göre, geçer not alan otogar bugün ise adeta ‘SOS’ veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.