ÖZBEKİSTAN FAHRİ KONSOLOSU İLKER MEDENİ ADASO’YU ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 14.04.2021 - 12:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2519+ kez okundu.
 

ÖZBEKİSTAN FAHRİ KONSOLOSU İLKER MEDENİ ADASO’YU ZİYARET ETTİ

    Özbekistan Cumhuriyeti Adana Fahri Konsolosu İlker Medeni, Türkistanlılar Derneği Başkanı Osman Beg ile birlikte Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Türkiye ve Özbekistan yatırım fırsatları ile üretim ve ticaretin geliştirilmesine yönelik istişarelerin yapıldığı ziyarette İlker Medeni, misafirperverliği için Başkan Zeki Kıvanç’a teşekkürlerini iletti.   Konuşmasının devamında Medeni, “Ortak tarihi, kültürü ve değerleri olan iki kardeş ülkenin ikili ilişkilerini güçlendirmesi adına üstümüze düşen vazifeyi yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.   Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, “Türkiye ve Özbekistan’ın ilişkilerinin daha iyi konuma gelmesi adına sanayiciler olarak çalışmalarımızı arttırarak devam etmeliyiz” dedi.   Ayrıca İlker Medeni’ye yeni başladığı Fahri Konsolosluk görevinde hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

 

Özbekistan Cumhuriyeti Adana Fahri Konsolosu İlker Medeni, Türkistanlılar Derneği Başkanı Osman Beg ile birlikte Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Türkiye ve Özbekistan yatırım fırsatları ile üretim ve ticaretin geliştirilmesine yönelik istişarelerin yapıldığı ziyarette İlker Medeni, misafirperverliği için Başkan Zeki Kıvanç’a teşekkürlerini iletti.

 

Konuşmasının devamında Medeni, “Ortak tarihi, kültürü ve değerleri olan iki kardeş ülkenin ikili ilişkilerini güçlendirmesi adına üstümüze düşen vazifeyi yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, “Türkiye ve Özbekistan’ın ilişkilerinin daha iyi konuma gelmesi adına sanayiciler olarak çalışmalarımızı arttırarak devam etmeliyiz” dedi.

 

Ayrıca İlker Medeni’ye yeni başladığı Fahri Konsolosluk görevinde hayırlı olsun dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.