Özdoğan’dan Ataşbak’a ziyaret

GÜNDEM 22.06.2019 - 13:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1740+ kez okundu.
 

Özdoğan’dan Ataşbak’a ziyaret

  Adana Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi ÖZDOĞAN başkanlığında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Koordinatörü Nida Kaya, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Koordinatörü Burcu DANACI, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Koordinatörü Pınar Güleş, İş Kur İl Müdürlüğü Koordinatörü Umut Zeybek, İl Müftülüğü Koordinatörü İdris Polat, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatörü Nevzat Güler, İl Emniyet Müdürlüğü Koordinatörü Naime Taşar, İl Sağlık Müdürlüğü Koordinatörleri Funda Söğüt ve Kemal Lapçin, KOSGEP Müdürlüğü Koordinatörü Oya Demir, Sanayi İl Müdürlüğü Koordinatörü Başak Başel, İl Sosyal Etüd ve Proje Müdürlüğü Şefi İbrahim KAYA'dan oluşan Güney Adana Kalkınma Programı Proje Ekibi, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ı  makamında ziyaret etti. Ziyarette Güney Adana Kalkınma Programı kapsamında yürütülen 56 projenin içeriği ve bu projelerin Adana’mıza etkileri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce yürütülmekte olan projelerin faaliyetleri hakkında görüşmelerde bulunuldu. Ataşbak; “Projenin Paydaşı Olmaktan Gurur Duyuyoruz” Toplantı sonrası görüşlerini aktaran İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, şunlara değindi. “Bu gün burada projenin her paydaşı, yaşadığımız kente hizmet edebilmek, bu kenti yaşanabilir bir kent haline getirebilmek ve kalkındırabilmek için mücadele ediyor. Güney Adana Kalkınma Programının bir paydaşı olmaktan dolayı gurur duyduğumun bilinmesini istiyorum. Proje Ekibimize bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Güney Adana Kalkınma Programı çerçevesinde yürütülen ve yürütülecek olan her türlü projede üzerimize düşeni yapmaya hazırız.”    

 

Adana Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi ÖZDOĞAN başkanlığında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Koordinatörü Nida Kaya, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Koordinatörü Burcu DANACI, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Koordinatörü Pınar Güleş, İş Kur İl Müdürlüğü Koordinatörü Umut Zeybek, İl Müftülüğü Koordinatörü İdris Polat, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatörü Nevzat Güler, İl Emniyet Müdürlüğü Koordinatörü Naime Taşar, İl Sağlık Müdürlüğü Koordinatörleri Funda Söğüt ve Kemal Lapçin, KOSGEP Müdürlüğü Koordinatörü Oya Demir, Sanayi İl Müdürlüğü Koordinatörü Başak Başel, İl Sosyal Etüd ve Proje Müdürlüğü Şefi İbrahim KAYA'dan oluşan Güney Adana Kalkınma Programı Proje Ekibi, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ı  makamında ziyaret etti.

Ziyarette Güney Adana Kalkınma Programı kapsamında yürütülen 56 projenin içeriği ve bu projelerin Adana’mıza etkileri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce yürütülmekte olan projelerin faaliyetleri hakkında görüşmelerde bulunuldu.

Ataşbak; “Projenin Paydaşı Olmaktan Gurur Duyuyoruz”

Toplantı sonrası görüşlerini aktaran İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, şunlara değindi. “Bu gün burada projenin her paydaşı, yaşadığımız kente hizmet edebilmek, bu kenti yaşanabilir bir kent haline getirebilmek ve kalkındırabilmek için mücadele ediyor. Güney Adana Kalkınma Programının bir paydaşı olmaktan dolayı gurur duyduğumun bilinmesini istiyorum. Proje Ekibimize bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Güney Adana Kalkınma Programı çerçevesinde yürütülen ve yürütülecek olan her türlü projede üzerimize düşeni yapmaya hazırız.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.