“Özel bireylerde aile içi sağlıklı iletişim interaktif söyleşisi “

GÜNDEM 02.12.2019 - 16:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1917+ kez okundu.
 

“Özel bireylerde aile içi sağlıklı iletişim interaktif söyleşisi “

  Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Kent Konseyi ve Mavi Su Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Derneği işbirliğinde hafta sonu 75.Yıl Sanat galerisinde düzenlenen Özel bireylerde “ Mutlu Aile Mutlu Çocuk “ Aile içi sağlıklı iletişim interaktif söyleşisi gerçekleştirildi. Söyleşinin konuşmacısı olan alanında Türkiye’de bir çok konferans veren, Çocuk Sağlığı ve Gelişim Uzmanı Sevinç ERASLAN ( Sevinç Abla ) gelen katılımcılara özel bireylerde Aile içi sağlıklı iletişim konusunda deneyimlerini paylaştı. Programın başında Konuşmaları ise Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Engelli Hizmetler şube müdürü Dr. Levent Cemal GÜNGÖR ve Adana Kent konseyi Engelli Meclis Başkanı Ali Duran KARAKAYA yaptılar. Adana Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı Ali Duran KARAKAYA yaptığı konuşmada; Engelli Bireylerimizin Aile içinde sağlıklı iletişim kurmalarının hem ailesinin hem de engelli kardeşlerimizin daha mutlu bir yaşam ortamına kavuşacaklarını bu konuda Türkiye’de uzman bir isim olan Sevinç ERASLAN ile eğitimi başlattıklarını, eğitime çok önem verdiklerini  ve bundan sonra ki dönemlerde de bu tür eğitimlerle gerek engelli bireylerimize gerekse onların değerli ailelerine ışık tutacaklarını ifade ederek katılımcılara çok teşekkür etti. Daha sonrasında konu ile ilgili söyleşisine başlayan Çocuk Sağlığı ve gelişim Uzmanı Sevinç ERASLAN ( Sevinç Abla ) salonda bulunan engelli bireyler ve ailelerine nasıl aile içi iletişim olması gerektiği konusunda çok özel bir eğitim gerçekleştirdi.    

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Kent Konseyi ve Mavi Su Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Derneği işbirliğinde hafta sonu 75.Yıl Sanat galerisinde düzenlenen Özel bireylerde “ Mutlu Aile Mutlu Çocuk “ Aile içi sağlıklı iletişim interaktif söyleşisi gerçekleştirildi.

Söyleşinin konuşmacısı olan alanında Türkiye’de bir çok konferans veren, Çocuk Sağlığı ve Gelişim Uzmanı Sevinç ERASLAN ( Sevinç Abla ) gelen katılımcılara özel bireylerde Aile içi sağlıklı iletişim konusunda deneyimlerini paylaştı.

Programın başında Konuşmaları ise Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Engelli Hizmetler şube müdürü Dr. Levent Cemal GÜNGÖR ve Adana Kent konseyi Engelli Meclis Başkanı Ali Duran KARAKAYA yaptılar.

Adana Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı Ali Duran KARAKAYA yaptığı konuşmada; Engelli Bireylerimizin Aile içinde sağlıklı iletişim kurmalarının hem ailesinin hem de engelli kardeşlerimizin daha mutlu bir yaşam ortamına kavuşacaklarını bu konuda Türkiye’de uzman bir isim olan Sevinç ERASLAN ile eğitimi başlattıklarını, eğitime çok önem verdiklerini  ve bundan sonra ki dönemlerde de bu tür eğitimlerle gerek engelli bireylerimize gerekse onların değerli ailelerine ışık tutacaklarını ifade ederek katılımcılara çok teşekkür etti.

Daha sonrasında konu ile ilgili söyleşisine başlayan Çocuk Sağlığı ve gelişim Uzmanı Sevinç ERASLAN ( Sevinç Abla ) salonda bulunan engelli bireyler ve ailelerine nasıl aile içi iletişim olması gerektiği konusunda çok özel bir eğitim gerçekleştirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.