Özel Okulların Arasında ‘Örnek’ Oldu

GÜNDEM 03.12.2018 - 18:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2541+ kez okundu.
 

Özel Okulların Arasında ‘Örnek’ Oldu

  ADANA TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde, 2K Fuarcılığın birincisini düzenlediği ‘’Benim Okulum Eğitim Fuarı’’na, özel okulların yanı sıra, devlet okullarından Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi de katıldı. Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi Müdürü Burhan Akıncı, Organizasyonu gerçekleştiren Görsel Sanatlar Öğretmeni Güler Güleryüz’e çok teşekkür ederek,stantlarını çok sayıda kişinin ziyaret ettiğini söyledi.  Okul müdürü Akıncı, İl Milli Eğitim Müdür V. Muhammed Kabacık, Şube Müdürlerinden Mahmut Doğan, Neslihan Küçük Doğan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tanınmış simalarından Mukaddes Kasap’ın stantlarını ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hepsine ayrı ayrı teşekkür etti. Müdür Akıncı, fuar süresince dönüşümlü olarak stant’da görev alan öğretmenlere de ayrıca teşekkür ederek, vatanını milletini seven, ülke bütünlüğünü koruyan çocuklarımızı yetiştiren eğitim kurumlarının önemine dikkat çekti. Görsel Sanatlar Öğretmeni Güler Güleryüz de, Eğitim Kurumlarını tek bir çatı altında toplayan bu anlamlı fuarda, devlet okulununbulunması, geleceğimiz olan çocuklarımızın velilerinin okulumuzu tanımaları bakımından bizim için önem arz etmektedir. Mutluyuz’’ dedi.

 

ADANA TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde, 2K Fuarcılığın birincisini düzenlediği ‘’Benim Okulum Eğitim Fuarı’’na, özel okulların yanı sıra, devlet okullarından Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi de katıldı.

Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi Müdürü Burhan Akıncı, Organizasyonu gerçekleştiren Görsel Sanatlar Öğretmeni Güler Güleryüz’e çok teşekkür ederek,stantlarını çok sayıda kişinin ziyaret ettiğini söyledi.  Okul müdürü Akıncı, İl Milli Eğitim Müdür V. Muhammed Kabacık, Şube Müdürlerinden Mahmut Doğan, Neslihan Küçük Doğan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tanınmış simalarından Mukaddes Kasap’ın stantlarını ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hepsine ayrı ayrı teşekkür etti. Müdür Akıncı, fuar süresince dönüşümlü olarak stant’da görev alan öğretmenlere de ayrıca teşekkür ederek, vatanını milletini seven, ülke bütünlüğünü koruyan çocuklarımızı yetiştiren eğitim kurumlarının önemine dikkat çekti.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Güler Güleryüz de, Eğitim Kurumlarını tek bir çatı altında toplayan bu anlamlı fuarda, devlet okulununbulunması, geleceğimiz olan çocuklarımızın velilerinin okulumuzu tanımaları bakımından bizim için önem arz etmektedir. Mutluyuz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.