ÖZGECAN ASLAN TURNUVASI BİTTİ

GÜNDEM 07.10.2019 - 16:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2170+ kez okundu.
 

ÖZGECAN ASLAN TURNUVASI BİTTİ

    Bu yıl Adana’da Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleşen “4. Özgecan Aslan Basketbol Turnuvası” sona erdi. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Spor Salonundaki turnuvaya Adana Basketbol, Çukurova Basketbol, Hatay Büyükşehir Belediye ve Elazığ İl Özel İdare Takımları katıldı. Turnuvaya 3 gün boyunca Adanalı basketbol severler yoğun ilgi gösterdi. Turnuva sonunda Adana Basketbol Kulübü tarafından hazırlanan teşekkür plaketi katılan takımların kaptanlarına verildi. Plaketleri Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor be Basın Daire Başkanı İsmail Güneş,  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Lavkor ve Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Şube Müdürü Yüşah Davarcı takdim etti. GELECEK YIL DAHA ETKİN OLACAK Turnuvanın gelecek yıl çok daha etkin ve çok daha coşkulu geçmesi için çalışmalara şimdiden başlanacağı bildirildi. Adana Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Faruk Işıkay ise anlamlı turnuvanın tüm takımların lig öncesi eksiklerini görmek için bir fırsat olduğunu söyledi. Bu arada Adana’yı Süper Lig’de temsil eden tek takım olan Adana Basketbol Kulübü ilk karşılaşmasını 12 Ekim Cumartesi günü Samsun’da Caniksporla yapacak. TEŞEKKÜR ETTİLER Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Başkanı İsmail Güneş ve Basketbol İl Temsilcisi Abdullah Kutlu, bu anlamlı turnuvaya katılan dört kulübe de teşekkür ederek, “Özgecan Aslan kızımızı unutmadık ve unutturmayacağız. Bizim için çok anlamlı olan bu turnuvada kadına şiddete dikkat çekmek istedik ve kadına şiddet konusundaki duyarlı çalışmalarımız devam edecektir. Emeği geçen herkese çok teşekkür eder, Özgecan Aslan kızımızı bir kez daha rahmetle anarız” dediler. ANNE VE BABASIDA KATILDI Turnuvanın açılış törenine katılan ve duygulu anlar yaşayan Özgecan Aslan’ın babası Mehmet ve annesi Songül Aslan ise ülkemizde kadına şiddetin son bulmasını isteyip, turnuvaya emek verenherkese teşekkür ettiler.

 

 

Bu yıl Adana’da Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleşen “4. Özgecan Aslan Basketbol Turnuvası” sona erdi.

Büyükşehir Belediyesi Atatürk Spor Salonundaki turnuvaya Adana Basketbol, Çukurova Basketbol, Hatay Büyükşehir Belediye ve Elazığ İl Özel İdare Takımları katıldı. Turnuvaya 3 gün boyunca Adanalı basketbol severler yoğun ilgi gösterdi. Turnuva sonunda Adana Basketbol Kulübü tarafından hazırlanan teşekkür plaketi katılan takımların kaptanlarına verildi. Plaketleri Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor be Basın Daire Başkanı İsmail Güneş,  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Lavkor ve Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Şube Müdürü Yüşah Davarcı takdim etti.

GELECEK YIL DAHA ETKİN OLACAK

Turnuvanın gelecek yıl çok daha etkin ve çok daha coşkulu geçmesi için çalışmalara şimdiden başlanacağı bildirildi. Adana Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Faruk Işıkay ise anlamlı turnuvanın tüm takımların lig öncesi eksiklerini görmek için bir fırsat olduğunu söyledi. Bu arada Adana’yı Süper Lig’de temsil eden tek takım olan Adana Basketbol Kulübü ilk karşılaşmasını 12 Ekim Cumartesi günü Samsun’da Caniksporla yapacak.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Başkanı İsmail Güneş ve Basketbol İl Temsilcisi Abdullah Kutlu, bu anlamlı turnuvaya katılan dört kulübe de teşekkür ederek, “Özgecan Aslan kızımızı unutmadık ve unutturmayacağız. Bizim için çok anlamlı olan bu turnuvada kadına şiddete dikkat çekmek istedik ve kadına şiddet konusundaki duyarlı çalışmalarımız devam edecektir. Emeği geçen herkese çok teşekkür eder, Özgecan Aslan kızımızı bir kez daha rahmetle anarız” dediler.

ANNE VE BABASIDA KATILDI

Turnuvanın açılış törenine katılan ve duygulu anlar yaşayan Özgecan Aslan’ın babası Mehmet ve annesi Songül Aslan ise ülkemizde kadına şiddetin son bulmasını isteyip, turnuvaya emek verenherkese teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.