ÖZGÜR BİR YAZ İÇİN “EDWARDS”

GÜNDEM 13.07.2018 - 12:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1148+ kez okundu.
 

ÖZGÜR BİR YAZ İÇİN “EDWARDS”

  Geçmişten gelen üstün hizmet anlayışını, seçkin yerli-yabancı marka karması ile çağdaş ve ulaşılabilir kimliği ile yeniden yorumlayan Edwards, yazın sıcaklığını ve enerjisini dinamik koleksiyonları ile göz önüne seriyor.   Edwards; Brooks Brothers, Replay, Armaggan, Sperry Top Sider, Graf Von Faber Castell, Anchor&Crew, Herschel, Juliette ve Epidotte ile klasikten moderne her zevke hitap eden ürünleri ile yenilikçi stillere ilham kaynağı oluyor.   Turuncu, mavi, kırmızı, yeşil ve daha bir çok renk seçkisi ve güçlü renk tonlarını bir arada barındıran Brooks Brothers erkek koleksiyonu; kanvas, jean pantolonlar, gömlekler, t-shirtler uyumlu, rahat ve fit kalıplarıyla ön plana çıkıyor. Tüm koleksiyon parçalarıyla tamamlanabilecek sırt çantaları, şapkalar ve kemerler bu yaz erkekleri fit ve dinamik gösteriyor.   Brooks Brothers kadın koleksiyonunda yer alan elbiseler, bluzlar ve etekler kadar aksesuarlar da dikkat çekiyor. Bu yazın vazgeçilmez aksesuarları arasında çiçek motifli bileklikler ve kolyeler yer alıyor. Clutch çantalar ise şıklığı tamamlayarak sıcak yaz günlerinde cesur bir şıklık vaat ediyor.  

 

Geçmişten gelen üstün hizmet anlayışını, seçkin yerli-yabancı marka karması ile çağdaş ve ulaşılabilir kimliği ile yeniden yorumlayan Edwards, yazın sıcaklığını ve enerjisini dinamik koleksiyonları ile göz önüne seriyor.

 

Edwards; Brooks Brothers, Replay, Armaggan, Sperry Top Sider, Graf Von Faber Castell, Anchor&CrewHerschel, Juliette ve Epidotte ile klasikten moderne her zevke hitap eden ürünleri ile yenilikçi stillere ilham kaynağı oluyor.

 

Turuncu, mavi, kırmızı, yeşil ve daha bir çok renk seçkisi ve güçlü renk tonlarını bir arada barındıran Brooks Brothers erkek koleksiyonu; kanvas, jean pantolonlar, gömlekler, t-shirtler uyumlu, rahat ve fit kalıplarıyla ön plana çıkıyor. Tüm koleksiyon parçalarıyla tamamlanabilecek sırt çantaları, şapkalar ve kemerler bu yaz erkekleri fit ve dinamik gösteriyor.

 

Brooks Brothers kadın koleksiyonunda yer alan elbiseler, bluzlar ve etekler kadar aksesuarlar da dikkat çekiyor. Bu yazın vazgeçilmez aksesuarları arasında çiçek motifli bileklikler ve kolyeler yer alıyor. Clutch çantalar ise şıklığı tamamlayarak sıcak yaz günlerinde cesur bir şıklık vaat ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.