P&G’nin Avrupa stratejisi Türkiye’de kararlaştırıldı

10.10.2019 - 12:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2353+ kez okundu.
 

P&G’nin Avrupa stratejisi Türkiye’de kararlaştırıldı

    Procter andGamble (P&G) Avrupa Yönetim Kurulu, 2019 – 2020 mali yılının marka stratejisini kararlaştırmak ve gelecek yıl planlamak için İstanbul’da bir araya geldi. İlk defa Türkiye’de düzenlenen toplantı, Türkiye’nin P&G için öneminin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.   Toplantıya ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını dile getiren P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu “P&G için Türkiye, Avrupa’nın en önemli büyüme merkezlerinden biri. Başarılı çalışmalarımız sonucunda P&G Türkiye merkez ofis liderliğinde yönettiğimiz ülkelere yeni ülkeler bağlandı” dedi.   Dünyanın ve Türkiye’nin en büyük temizlik ve kişisel bakım ürünleri şirketlerinden, Ariel, Fairy, Prima ve Pantene gibi markaların üreticisi P&G’nin Avrupa Yönetim Kurulu üyeleri Türkiye’de toplandı. Markanın 2019 – 2020 mali yılı marka stratejisinin belirlendiği ve katılımcılarla paylaşıldığı toplantıda başta P&G Avrupa Başkanı LoicTassel olmak üzere bölgede faaliyet gösteren tüm markaların en üst düzey yöneticileriağırlandı.Toplantının İstanbul’da gerçekleşmesi ise Türkiye’nin gücünü ve P&G için önemini bir kez daha gösterdi.   Toplantı hakkında konuşanP&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, Avrupa Bölgesi yöneticilerine ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını dile getirdi. Turnaoğlu “P&G için Türkiye, Avrupa’nın en önemli büyüme merkezlerinden biri. Geçtiğimiz yıllara baktığımızda Türkiye’de aralıksız olarak çift haneli büyümemizi sürdürdüğümüzü söyleyebilirim. Bu istikrarlı büyümemizi sürdürürken Türkiye’deki kararlılığımızın bir göstergesi olarak yatırımlarımıza da devam ettik. Tüm bu başarılı çalışmalarımız sonucunda ise P&G Türkiye merkez ofis liderliğinde yönettiğimiz ülkelere yeni ülkeler bağlandı. Artık Orta Asya’da 7 ülkenin yönetimini İstanbul’dan gerçekleştiriyoruz.” dedi.   Avrupa yöneticileri İstanbul’a hayran kaldı Çırağan Sarayı’nda düzenlenen toplantı sonrası yöneticilerin de katılımıyla İstanbul turu düzenlendi. İstanbul’un tarihi yapılarının gezildiği ve anlatıldığı gezi sonrası Avrupa yöneticilerinin 8500 yıllık tarihi olan İstanbul’a hayran kaldıkları belirtildi.      

 

 

Procter andGamble (P&G) Avrupa Yönetim Kurulu, 2019 – 2020 mali yılının marka stratejisini kararlaştırmak ve gelecek yıl planlamak için İstanbul’da bir araya geldi. İlk defa Türkiye’de düzenlenen toplantı, Türkiye’nin P&G için öneminin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

 

Toplantıya ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını dile getiren P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu “P&G için Türkiye, Avrupa’nın en önemli büyüme merkezlerinden biri. Başarılı çalışmalarımız sonucunda P&G Türkiye merkez ofis liderliğinde yönettiğimiz ülkelere yeni ülkeler bağlandı” dedi.

 

Dünyanın ve Türkiye’nin en büyük temizlik ve kişisel bakım ürünleri şirketlerinden, Ariel, Fairy, Prima ve Pantene gibi markaların üreticisi P&G’nin Avrupa Yönetim Kurulu üyeleri Türkiye’de toplandı. Markanın 2019 – 2020 mali yılı marka stratejisinin belirlendiği ve katılımcılarla paylaşıldığı toplantıda başta P&G Avrupa Başkanı LoicTassel olmak üzere bölgede faaliyet gösteren tüm markaların en üst düzey yöneticileriağırlandı.Toplantının İstanbul’da gerçekleşmesi ise Türkiye’nin gücünü ve P&G için önemini bir kez daha gösterdi.

 

Toplantı hakkında konuşanP&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, Avrupa Bölgesi yöneticilerine ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını dile getirdi. Turnaoğlu “P&G için Türkiye, Avrupa’nın en önemli büyüme merkezlerinden biri. Geçtiğimiz yıllara baktığımızda Türkiye’de aralıksız olarak çift haneli büyümemizi sürdürdüğümüzü söyleyebilirim. Bu istikrarlı büyümemizi sürdürürken Türkiye’deki kararlılığımızın bir göstergesi olarak yatırımlarımıza da devam ettik. Tüm bu başarılı çalışmalarımız sonucunda ise P&G Türkiye merkez ofis liderliğinde yönettiğimiz ülkelere yeni ülkeler bağlandı. Artık Orta Asya’da 7 ülkenin yönetimini İstanbul’dan gerçekleştiriyoruz.” dedi.

 

Avrupa yöneticileri İstanbul’a hayran kaldı

Çırağan Sarayı’nda düzenlenen toplantı sonrası yöneticilerin de katılımıyla İstanbul turu düzenlendi. İstanbul’un tarihi yapılarının gezildiği ve anlatıldığı gezi sonrası Avrupa yöneticilerinin 8500 yıllık tarihi olan İstanbul’a hayran kaldıkları belirtildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.