Pala İbrahim Avcı: Yeni sezon hazırlıkları başladı

SPOR 19.03.2021 - 13:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1757+ kez okundu.
 

Pala İbrahim Avcı: Yeni sezon hazırlıkları başladı

  Kadınlar Basketbol Süper Lig’de mücadele eden Büyükşehir Belediye Adana Basketbol takımı Asbaşkanı Pala İbrahim Avcı, yeni sezon çalışmalarının başladığını söyledi   Ligin bitimine kısa bir süre kaldığını ve bu yıl istediklerinin olmadığını ifade eden Pala İbrahim Avcı, üç yıldır altyapıya önem verdiklerini ve Adanalı sporcular ile yola devam etmenin süreceğini vurguladı. Altyapının önemine vurgu yapan Avcı, “Bizim önceliğimiz Adana’mızın kendi çocuklarının bu takımda yer alması ve bunu da sağlama adına önemli kazanımlar yaptıkç Kadromuzdaki Adanalı sporcularımız bunun örneği” dedi.   DAHA ÇOK DESTEK ŞART Adana’da herkesin kentin Süper Ligde mücadele eden tek takımına daha çok destek vermesini beklediklerini ifade eden Avcı, “İnşallah daha fazla planlı çalışmamız ile yeni sezonda büyük hedeflere imza atacağız. Altyapımızdaki Adanalı sporcularımıza güvenimiz tam ve onların bu takımı yukarı taşımakta büyük emekleri olacak” diye konuştu.   

 

Kadınlar Basketbol Süper Lig’de mücadele eden Büyükşehir Belediye Adana Basketbol takımı Asbaşkanı Pala İbrahim Avcı, yeni sezon çalışmalarının başladığını söyledi

 

Ligin bitimine kısa bir süre kaldığını ve bu yıl istediklerinin olmadığını ifade eden Pala İbrahim Avcı, üç yıldır altyapıya önem verdiklerini ve Adanalı sporcular ile yola devam etmenin süreceğini vurguladı. Altyapının önemine vurgu yapan Avcı, “Bizim önceliğimiz Adana’mızın kendi çocuklarının bu takımda yer alması ve bunu da sağlama adına önemli kazanımlar yaptıkç Kadromuzdaki Adanalı sporcularımız bunun örneği” dedi.

 

DAHA ÇOK DESTEK ŞART

Adana’da herkesin kentin Süper Ligde mücadele eden tek takımına daha çok destek vermesini beklediklerini ifade eden Avcı, “İnşallah daha fazla planlı çalışmamız ile yeni sezonda büyük hedeflere imza atacağız. Altyapımızdaki Adanalı sporcularımıza güvenimiz tam ve onların bu takımı yukarı taşımakta büyük emekleri olacak” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.