PANORA ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ’NİN HİJYEN KALİTESİ, TÜRK STANDARTLARI ENSTİTÜSÜ TARAFINDAN TESCİLLENDİ!

SAĞLIK-YAŞAM 16.10.2020 - 10:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1522+ kez okundu.
 

PANORA ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ’NİN HİJYEN KALİTESİ, TÜRK STANDARTLARI ENSTİTÜSÜ TARAFINDAN TESCİLLENDİ!

Koronavirüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren sağlık tedbirleri konusunda örnek gösterilen Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen “Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi”nin sahibi oldu. Her daim hijyene, hem çalışanlarının hem de misafirlerinin sağlığını korumak için önem veren Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, normalleşme süreci ile birlikte yeniden hizmete başladığı 1 Haziran tarihinden beri, sosyal mesafe ve hijyen tedbirleri ile de takdir topluyordu. Geçtiğimiz aylarda yapılan kamu kurumlarınca yapılan denetimlerde, AVM’nin en uğrak alanları olan tuvalet, asansör ve ana giriş kapısından alınarak incelenmiş numunelerin sonuçlarıyla Panora, hijyen sınır noktasının, ameliyathane hijyeni ile aynı orana sahip olduğunu göstermişti. Panora şimdi de Türk Standartları Enstitüsü’nün Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı’nın tüm şartlarını yerine getirerek, “TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi”ni almaya hak kazandı. Belgeyi çalışanlarının ve misafirlerinin bilgisine sunan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi yönetimi, yıllardır tüm misafirlerinin bildiği ve gördüğü hijyen kalitesinin, pandemi sürecinde alınmış ekstra tedbirlerle tescillenmiş olmasından mutluluk duyduklarını; hem çalışanlarının hem de misafirlerinin sağlığını korumak için çalışmalarına devam ettiklerini ve tedbirlerde hiçbir taviz uygulamadıklarını ifade ettiler.

Koronavirüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren sağlık tedbirleri konusunda örnek gösterilen Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen “Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi”nin sahibi oldu.

Her daim hijyene, hem çalışanlarının hem de misafirlerinin sağlığını korumak için önem veren Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, normalleşme süreci ile birlikte yeniden hizmete başladığı 1 Haziran tarihinden beri, sosyal mesafe ve hijyen tedbirleri ile de takdir topluyordu. Geçtiğimiz aylarda yapılan kamu kurumlarınca yapılan denetimlerde, AVM’nin en uğrak alanları olan tuvalet, asansör ve ana giriş kapısından alınarak incelenmiş numunelerin sonuçlarıyla Panora, hijyen sınır noktasının, ameliyathane hijyeni ile aynı orana sahip olduğunu göstermişti. Panora şimdi de Türk Standartları Enstitüsü’nün Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı’nın tüm şartlarını yerine getirerek, “TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi”ni almaya hak kazandı.

Belgeyi çalışanlarının ve misafirlerinin bilgisine sunan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi yönetimi, yıllardır tüm misafirlerinin bildiği ve gördüğü hijyen kalitesinin, pandemi sürecinde alınmış ekstra tedbirlerle tescillenmiş olmasından mutluluk duyduklarını; hem çalışanlarının hem de misafirlerinin sağlığını korumak için çalışmalarına devam ettiklerini ve tedbirlerde hiçbir taviz uygulamadıklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.