‘Partimizin kapısı herkese açık’

SİYASET 17.10.2019 - 13:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 866+ kez okundu.
 

‘Partimizin kapısı herkese açık’

    AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, AK Parti’yi 2023 seçimlerine götürecek kadroların belirleneceği kongre takviminin açıklanarak sürecin 7 Ekim tarihi itibariyle başladığını söyledi. Başkan Güler, “Partimizin kapısı, büyük medeniyet davamızın heyecanını paylaşan herkese açıktır. Bu heyecanı yaşayan herkesi ilçe ve il yönetiminde görev almaya davet ediyorum” dedi.   Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Güler, “Halka hizmet, Hakka hizmet anlayışıyla 18 yıl önce yola çıkan partimiz, 2023 yılının güçlü kadrolarını oluşturmak için yeniden kongre sürecine girmiştir. Delege seçimleriyle başlayıp büyük kongreyle sona erecek sürecin, Adana'mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.   ‘FİTNE ODAKLARI BİZİ YILDIRIMAZ’ Başkan Güler, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi, aşılamaz sanılan korku deryalarını geride bıraktık. Fitne odakları bizi yıldırmaz. 'Ancak inananlar kardeştir' düsturuyla yolumuza devam edeceğiz. Hedeflerimize ulaşmak üzere çıkacağımız yolculuk için sabahı bekleyemeyiz. Bugün de davamızın zafere ulaşacağı konusunda en küçük bir şüphemiz bulunmuyor. Partimizin kapısı bu büyük medeniyet davamızın heyecanını paylaşan herkese sonuna kadar açıktır. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz en büyük gücümüzdür. Adalet duygumuza, ahlakımıza, ülkemize hizmet aşkımıza sahip çıktığımız sürece kimse milletimizle aramıza giremez. Şahıslar gelip geçer, ama bu dava bakidir. Bu kadro tek yürek, tek bilek olduğu müddetçe hiçbir güç bizi hedeflerimizden alıkoyamaz. Biz bu ülkenin dünüydük, bugünüyüz. İnşallah yarını da olacağız" şeklinde konuştu.   KONGRE SÜRECİ 'Birlik, dirlik ve kardeşlik için, yeniden yollara düşme vakti' diyerek, 7 Ekim 2019’da başlayan kongre takvimine göre; 2019’un Kasım'ında delege seçimleri, 2020’nin Ocak ve Nisan ayları aralığında da ilçe kongreleri tamamlanacak. 2020 Haziran ve Eylül ayları aralığında tamamlanacak il kongrelerinin ardından, 2021 Ağustos'unda büyük kongrenin yapılması planlanıyor.      

 

 

AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, AK Parti’yi 2023 seçimlerine götürecek kadroların belirleneceği kongre takviminin açıklanarak sürecin 7 Ekim tarihi itibariyle başladığını söyledi. Başkan Güler, “Partimizin kapısı, büyük medeniyet davamızın heyecanını paylaşan herkese açıktır. Bu heyecanı yaşayan herkesi ilçe ve il yönetiminde görev almaya davet ediyorum” dedi.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Güler, “Halka hizmet, Hakka hizmet anlayışıyla 18 yıl önce yola çıkan partimiz, 2023 yılının güçlü kadrolarını oluşturmak için yeniden kongre sürecine girmiştir. Delege seçimleriyle başlayıp büyük kongreyle sona erecek sürecin, Adana'mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

‘FİTNE ODAKLARI BİZİ YILDIRIMAZ’

Başkan Güler, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi, aşılamaz sanılan korku deryalarını geride bıraktık. Fitne odakları bizi yıldırmaz. 'Ancak inananlar kardeştir' düsturuyla yolumuza devam edeceğiz. Hedeflerimize ulaşmak üzere çıkacağımız yolculuk için sabahı bekleyemeyiz. Bugün de davamızın zafere ulaşacağı konusunda en küçük bir şüphemiz bulunmuyor. Partimizin kapısı bu büyük medeniyet davamızın heyecanını paylaşan herkese sonuna kadar açıktır. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz en büyük gücümüzdür. Adalet duygumuza, ahlakımıza, ülkemize hizmet aşkımıza sahip çıktığımız sürece kimse milletimizle aramıza giremez.

Şahıslar gelip geçer, ama bu dava bakidir. Bu kadro tek yürek, tek bilek olduğu müddetçe hiçbir güç bizi hedeflerimizden alıkoyamaz. Biz bu ülkenin dünüydük, bugünüyüz. İnşallah yarını da olacağız" şeklinde konuştu.

 

KONGRE SÜRECİ

'Birlik, dirlik ve kardeşlik için, yeniden yollara düşme vakti' diyerek,

7 Ekim 2019’da başlayan kongre takvimine göre;

2019’un Kasım'ında delege seçimleri,

2020’nin Ocak ve Nisan ayları aralığında da ilçe kongreleri tamamlanacak.

2020 Haziran ve Eylül ayları aralığında tamamlanacak il kongrelerinin ardından,

2021 Ağustos'unda büyük kongrenin yapılması planlanıyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.