PAŞABAHÇE İLE SOFRALARDA ROMANTİZM ZAMANI

09.02.2019 - 12:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2704+ kez okundu.
 

PAŞABAHÇE İLE SOFRALARDA ROMANTİZM ZAMANI

 Paşabahçe, yılın en romantik gününe özel, aşkı simgeleyen ürünleriyle romantik aşıklar için anlamlı hediye alternatifleri sunuyor. Paşabahçe’nin, Sevgililer Günü’ne özel kırmızı ve pembe tonlarındaki aşk figürleriyle harmanladığı ürünleri aşkını desenlerle anlatmak isteyenleri bekliyor.   Flamingo Aşkına! Dekorasyon tasarımlarına en çok yakışan hayvan figürlerinden flamingo Paşabahçe’nin çay bardaklarıyla buluşuyor. 12 parça Paşabahçe Flamingo çay takımı sevdiklerinizle uzun çay saatlerinde vazgeçilmeziniz olacak.   Çifte Kumrular Gibi Aşkın ve sadakatin sembolü çifte kumrular, Paşabahçe’nin Sevgililer Günü’ne özel tasarladığı kupalar ile hayat buluyor. Sevgililer Günü’ne özel tasarlanan kupalar sonsuz aşka yelken açanlara özel bir hediye seçeneği oluşturuyor.   Paşabahçe sevgili kupaları, tasarımı ve üzerindeki kalp deseni ile sevdiklerinizle yapacağınız sabah kahvaltılarına ya da keyifli sohbetlere eşlik ediyor.   Aşkın rengi kırmızının hakim olduğu 2’li fincan takımı ve kalp desenleriyle süslü kupalar sevdiklerinizi küçük ama anlamlı bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere farklı bir alternatif sunuyor.     Paşabahçe Hakkında Cam sektörünün küresel oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş., cam ev eşyası alanında Avrupa’nın ikinci, dünyanın ise üçüncü büyük üreticisidir. İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan ‘Paşabahçe Mağazaları’nı da bünyesinde barındıran Paşabahçe Cam, 80 yıllı aşkın geçmişiyle Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer almaktadır.

 Paşabahçe, yılın en romantik gününe özel, aşkı simgeleyen ürünleriyle romantik aşıklar için anlamlı hediye alternatifleri sunuyor. Paşabahçe’nin, Sevgililer Günü’ne özel kırmızı ve pembe tonlarındaki aşk figürleriyle harmanladığı ürünleri aşkını desenlerle anlatmak isteyenleri bekliyor.

 

Flamingo Aşkına!

Dekorasyon tasarımlarına en çok yakışan hayvan figürlerinden flamingo Paşabahçe’nin çay bardaklarıyla buluşuyor. 12 parça Paşabahçe Flamingo çay takımı sevdiklerinizle uzun çay saatlerinde vazgeçilmeziniz olacak.

 

Çifte Kumrular Gibi

Aşkın ve sadakatin sembolü çifte kumrular, Paşabahçe’nin Sevgililer Günü’ne özel tasarladığı kupalar ile hayat buluyor. Sevgililer Günü’ne özel tasarlanan kupalar sonsuz aşka yelken açanlara özel bir hediye seçeneği oluşturuyor.

 

Paşabahçe sevgili kupaları, tasarımı ve üzerindeki kalp deseni ile sevdiklerinizle yapacağınız sabah kahvaltılarına ya da keyifli sohbetlere eşlik ediyor.

 

Aşkın rengi kırmızının hakim olduğu 2’li fincan takımı ve kalp desenleriyle süslü kupalar sevdiklerinizi küçük ama anlamlı bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere farklı bir alternatif sunuyor.

 

 

Paşabahçe Hakkında

Cam sektörünün küresel oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş., cam ev eşyası alanında Avrupa’nın ikincidünyanın ise üçüncü büyük üreticisidir. İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan ‘Paşabahçe Mağazaları’ da bünyesinde barındıran Paşabahçe Cam, 80 yıllı aşkın geçmişiyle Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer almaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.