PASTEL TOZU’NDA 60 ESER!

GÜNDEM 04.02.2020 - 17:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1516+ kez okundu.
 

PASTEL TOZU’NDA 60 ESER!

  Ressam Aslı Aksüt, “Pastel Tozu” adlı ilk kişisel sergisini açtı. Sergi, 7 Şubat Cuma akşamına kadar Büyükşehir Belediyesi Taşbina Fuaye Salonu’nda gezilebilecek.  Aksüt, çalışmalarında kendisine huzur verdiği için genellikle pastel boya kullanmayı tercih ettiğini söyledi. Ortaokul yıllarından başladığı resim tutkusuna son 5 yıldır ağırlık verdiğini aktaran Aksüt, daha önce arkadaşlarıyla birlikte iki karma resim sergisi açtıklarını anlattı. Aksüt, “Sergiyi herkesin gelip görmesini isterim. Ben bu eserleri çizerken en güzel duygularımla yaptım, herkese güzel duygular vereceğine inanıyorum” dedi. 60’a yakın eser arasında, manzara, deniz ve nostaljik binalar ağırlıklı yer alıyor.

 

Ressam Aslı Aksüt, “Pastel Tozu” adlı ilk kişisel sergisini açtı. Sergi, 7 Şubat Cuma akşamına kadar Büyükşehir Belediyesi Taşbina Fuaye Salonu’nda gezilebilecek. 
Aksüt, çalışmalarında kendisine huzur verdiği için genellikle pastel boya kullanmayı tercih ettiğini söyledi. Ortaokul yıllarından başladığı resim tutkusuna son 5 yıldır ağırlık verdiğini aktaran Aksüt, daha önce arkadaşlarıyla birlikte iki karma resim sergisi açtıklarını anlattı. Aksüt, “Sergiyi herkesin gelip görmesini isterim. Ben bu eserleri çizerken en güzel duygularımla yaptım, herkese güzel duygular vereceğine inanıyorum” dedi.
60’a yakın eser arasında, manzara, deniz ve nostaljik binalar ağırlıklı yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.