PAZARCININ SESİNİ DUYUN!

GÜNDEM 21.01.2021 - 17:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2461+ kez okundu.
 

PAZARCININ SESİNİ DUYUN!

Adana’nın merkez Seyhan İlçe Belediyesi’nin Gülbahçesi Kapalı Semt Pazarı’nda yerlerin belirlenmesi için yapılan kura çekim işlemine bir grup pazarcı esnafı tepki gösterdi.  Yaşar Kemal Kültür Merkez önünde tepki gösteren pazarcılar adına konuşan Abdulvahit Işık, semt pazarındaki projede eksik kısımlar olduğunu belirterek, yetkililerin incelemesi ve bunların tamamlanmasının ardından kura işleminin yapılması gerektiğini söyledi. Yerleşim planındaki haksızlıkların giderilmesini de isteyen pazarcı esnafı, Başkan Akif Akay’a kurayı erteleme çağrısında bulundu.  Gülbahçe Kapalı Semt Pazarı’nda 173 esnafa ait 274 tezgah bulunuyor. Gülbahçesi Kapalı Semt Pazar yeri Encümen kararı ile sadece Cuma günü saat 06.00 ile 20.00 saatleri arasında faaliyet gösterecek.  Bu arada, pazarcıların toplanması sırasında polis de sık sık sosyal mesafe kurallarına uyulması çağrısı yaptı.

Adana’nın merkez Seyhan İlçe Belediyesi’nin Gülbahçesi Kapalı Semt Pazarı’nda yerlerin belirlenmesi için yapılan kura çekim işlemine bir grup pazarcı esnafı tepki gösterdi. 

Yaşar Kemal Kültür Merkez önünde tepki gösteren pazarcılar adına konuşan Abdulvahit Işık, semt pazarındaki projede eksik kısımlar olduğunu belirterek, yetkililerin incelemesi ve bunların tamamlanmasının ardından kura işleminin yapılması gerektiğini söyledi. Yerleşim planındaki haksızlıkların giderilmesini de isteyen pazarcı esnafı, Başkan Akif Akay’a kurayı erteleme çağrısında bulundu. 
Gülbahçe Kapalı Semt Pazarı’nda 173 esnafa ait 274 tezgah bulunuyor. Gülbahçesi Kapalı Semt Pazar yeri Encümen kararı ile sadece Cuma günü saat 06.00 ile 20.00 saatleri arasında faaliyet gösterecek. 
Bu arada, pazarcıların toplanması sırasında polis de sık sık sosyal mesafe kurallarına uyulması çağrısı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.